Floristerna på Grand Hotell

_DSC0976

 

I går eftermiddag var jag och mina två stora kottar på en superhärlig grej. Vi fick göra blomsterkransar på Grand Hotell tillsammans med deras Florister. Det var helt magiskt att få lyssna på hur de arbetar, se deras arbetsstudio och få se dem binda kransar.

_DSC0965

 

_DSC0969

 

Vi började med att gå loss på den härliga efterrättsbuffén, jag fick bara med en liten del på bild. Det fanns godsaker i överflöd.

 

_DSC0968

 

_DSC0992

 

_DSC0997

 

IMG_0333

 

_DSC1014

 

Voila, det bidde en krans, min var inte vackrast i stan men Tod som fick hjälp av en av Floristerna, han fick en helt fantastisk krans med sig hem. Så, nu kan jag låtsas att jag lyckades.

IMG_0332

 

_DSC1005

 

Här börjar Tod tröttna på att ta bilder, han ville hellre springa runt, runt i den stora salen.  I dag har jag varit så trött att jag bara ville ha något snällt på mig så favoritjeansen från Zara, mannens cashmeretröja och ett par sköna boots från Malene Birger åkte på. Skulle kunna somna stående ser det ut som..

_DSC1048

 

Nöjda med våra blomsteralster och väldigt mätta av alla härliga bakverk tackade vi för oss och sprang vidare mot nya äventyr!

 

Det var så häftigt att höra floristerna berätta om hur det går till bakom kulisserna på hotellet och när jag fick komma in i deras kyl och se alla vackra blommor som stod och väntade på helgens bröllop ville jag aldrig gå därifrån. Tänk att få vistas i en sån fantastisk miljö varje dag. Det måste vara bra för själen.

Tack för en underbar eftermiddag!

Nu ska jag pipa iväg på yttligare en ”hemma hos” fotografering. Håll utkik på min instagram @sannafischernordstrom så lovar jag att ge er en sneakpeak under dagen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Vilken underbar grej att få göra med sina barn! Så fina de blev!

    Måste fråga; Tods jacka – letar fina till mina killar, hopplöst tycker jag.

    Ulrika / little.u 2015-05-22 09:10:20 http://www.littleu.se
    Svara
  • Å vad mysigt, det dör hade jag velat göra. Är ju tokig i blommor 🙂
    Ha en härlig helg och hoppas du kan få en liten sovmorgon någon av dagarna.
    Sanna!

    Sanna 2015-05-21 21:19:49
    Svara
  • ooooh! nu blir jag ännu mer lessen att vi missade det här, nellisen blev sjuk så vi kom inte iväg. missat mycket ju!

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!