Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellos Home x2

Ellos Home

 

Idag hade jag en kompis över på fika och vi hann faktiskt sitta en kort stund i solen när min lilla sov. Kudden på bilden kommer från Ellos Home och påminner mig om tapeten på det legendariska hotellet Beverly Hills Hotell. Ett Kändistätt vattenhål i Los Angeles som är väl värt ett besök. Bananlöv, sicket härligt löv det är.

ellos Home2

 

Den här snygga lampan med svart marmorfot ska nog egentligen hänga i ett fönster, men jag tycker att den är precis lika fin när den ligger ned. Man får bara hålla lite, lite koll på att det inte blir för varmt på underlaget. Därför är ju ett stenbord, glasbord eller ett fönsterbräde att rekommendera.

Det här inlägget sker i samarbete med Ellos Home

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanna Fischers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!