Posters från Desenio

Desenio2

 

Jag tycker inte det är helt lätt att hitta fina bilder/ posters/affischer till barnrum, tills jag fann Desenio. Här står nu ett gäng bilder från dem som jag tycker passar fin fint inne hos mina små.

Desenio

 

Min absoluta favorit är illustrationen och affischen ”Rabbit” på bilden ovan då jag faktiskt har två stycken små glasögonbärare här hemma.

Desenio1

Den här snygga tavlan med grafiks mönster gjorde sig perfekt på Tati bordet i inre hallen hemma.

Desenio3

 

Nu är det så härligt att jag och Petra har fått välja ute ett gäng favoriter tillsammans med Desenio. Ni ser ett collage av dem ovan. Men det härliga med det är ju att ni kan vinna hela kittet. Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar här hos mig med en kort motivering varför just ni ska vinna alla posters och glöm inte att lämna namn, adress och mejl så vi kan komma i kontakt med dig. Om en vecka drar vi vinnaren. Lycka till!!

inlägger sker i samarbete med Desenio

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
96kommentarer
 • är vinnaren utsedd eller kan jag fortfarande hoppas ? 🙂

  annica 2015-06-16 19:25:13
  Svara
 • Har precis köpt min första, alldeles egna, lilla lya på Södermalm. Lägenheten håller i detta nu på att renoveras och allt ska blåsas ut. En mindre kaosartad känsla infann sig när jag var där i går och jag vill verkligen få till en modern blandad med en gammal känsla, då det är ett 1800-tals hus. Då både lägenheten och plånboken ekar tomt skulle dessa tavlor komma väl till pass när det är dags att flytta in.

  Håller tummar och tår!
  /Nina

  Nina 2015-06-09 22:13:31
  Svara
 • 10 posters från Desenio, helst av allt skulle jag vilja behålla alla tio. Men storstäderna skulle min vän få som en påminnelse om vart hon hör hemma, innan hon ger sig ut på färden i den vida stora världen.
  Fjädern, trollsländan, och ballerinan skulle tillhöra min kära mamma, eftersom vår smak är densamma.
  De grafiska bilderna skulle en vän få som en bröllopsgåva, när hon sina lovord ska lova.
  Symbolerna +, & och Forest skulle pryda väggarna hos en annan god vän. Hon skulle gilla enkelheten som bara den.
  Diamanten behåller jag gärna och hänger upp över min sambos sida av vår säng, bara för att påminna honom att han är min diamant och bästa vän.

  Angelica Dahlman 2015-06-06 22:51:40
  Svara
 • Vi har en öppen planlösning i vårt hus med kök/matplats/vardagsrum i ett och tavlorna skulle passa fint på en av väggarna.

  Pia 2015-06-05 12:24:33
  Svara
 • Jag bor i ett vitt hus, som är en aning för vitt och kallt för min smak. Dessa posters är dock, förutom otroligt snygga, väldigt charmiga och har en mysig känsla som skulle få min inredning här hemma att bli varmare. De må vara svart-vita, men man ska inte underskatta svart-vita tavlor – för jag vet att de skulle skulle pigga upp mitt annars så kalla hem!

  Paulina 2015-06-05 11:11:23 http://nouw.com/100kitchenstories
  Svara
 • Jag har nyss flyttat till en studentlägenhet,
  Hur lång tid det kommer ta att få den mysig är det ingen som vet,
  Men att vinna dessa underbara posters skulle verkligen göra susen,
  för en fattig student som lever på bara några tusen!

  Angelica 2015-06-05 10:37:01
  Svara
 • Jag skulle jättegärna sätta upp dom här affischerna på väggarna i min lilla studentlägenhet som just nu är rätt tråkiga. Jag tycker det är svårt att hitta fina tavlor, men dom här var ju helt fantastiska.

  Sofie 2015-06-05 09:35:25
  Svara
 • Varför jag skulle vilja vinna denna tavelvägg? Jo, för att den helt enkelt är perfekt! En perfekt mix av stilrent, grafiskt, lite oväntat – och precis lagom matchat! Har länge letat något som skulle kunna fylla ut och ge lite mer ljus åt den – lite för mörka – väggen bakom soffan i vårt vardagsrum. Och nu har jag faktiskt hittat vad jag letat efter..! Perfekt komponerad!

  Med vänlig hälsning,
  Anna Åhman, Skellefteå

  Anna Åhman 2015-06-05 09:27:34
  Svara
 • Dessa posters skulle passa superbra! på vårt vandrarhem som jag driver med en vän! Och då skulle möjligheten för alla våra gäster att beskåda

  Svara
 • Jag har nu bott i min nybyggda 2:a i tre år utan att våga sätta upp en enda tavla på väggarna. Med dessa fina posters skulle jag kunna skapa fina tavelväggar! Hoppas att mina tomma och opersonliga väggar har gjort sitt! 🙂

  Isabel 2015-06-04 21:36:46
  Svara
 • Hej! Jag (vi) har flyttat till en ny lägenhet, målat om men det har hamnat på mitt bord att få upp något på väggarna..vilket INTE passar någon som ALDRIG får tummen ur. Snälla snälla SNÄLLA! Bespara mig mer prokrestination. Dessa skulle DESSUTOM passa förträffligt! Ja, ni hör väl deperationen i mina versaler?!

  Rebecka 2015-06-04 21:06:09
  Svara
 • Jag har en dotter som snart fyller 8 år och helt plötsligt är hennes rum ” för små barn” som hon säger.
  Nu ska vi tillsammans försöka göra om i hennes rum och då passar nya bilder toppen att få vinna och välja ut.

  Ha det gott/hälsningar Jenny & Hedda

  Jenny & Hedda 2015-06-04 20:55:31
  Svara
 • Vi håller på att göra om lite hemma och det hade varit så snyggt med dessa posters på väggen!! 😉 LOVE!!

  Johanna 2015-06-04 19:05:35
  Svara
 • Åh, underbara,,, tänk om man hade turen att vinna denna gång! Vill inreda mina syskonbarns rum och göra fint med dessa! ❤️

  Maria 2015-06-04 18:42:19
  Svara
 • Vill så gärna de snygga posterna till mig själv få vinna.
  Varit sjuk länge och behöver en ”tröstvinst” för att bli en glad kvinna:-).

  Vore toppen att denna chica inredningsgåva nu få.
  Glömma allt det ”onda” när jag blickar på dem då:-).

  Rosis Nottehed 2015-06-04 18:30:27
  Svara
 • Fick nycklarna till min nya lägenhet idag och väggarna ekar tomma. Ikväll skall det spacklas och målas. Hade vart kul att hänga upp nya saker på väggarna och dessa fina posters hade gjort sig såå bra i nya hemmet!

  Josefine 2015-06-04 15:06:35
  Svara
 • Åhh skulle sååå gärna vilja vinna dessa härliga posters för att ge till min storasyster som fyller 40 i september. Hon skulle bli överlycklig!!

  Hermine 2015-06-04 13:53:59
  Svara
 • Har bott i min nuvarande lägenhet i drygt 4 år och har haft ”tavalproblem” i alla rum….. I vardagsrummet blev det svartvita foton som jag själv tagit, i köket gamla reklambilder från 60-talet… Fortfarande återstår sovrummet. Där är det helt tom och jag har slitit mitt hår för att hitta bra och fina tavlor som jag känner jag VERKLIGEN vill ha och som jag känner att jag hittar en stil som funkar i hela rummet. OCH NU känns det som om jag har hittat en vinnande stil!!! Dessa skulle verkligen bli snygga i mitt sovrum med gråa väggar. 🙂

  eva 2015-06-04 12:50:45
  Svara
 • Jag har målat väggarna i min nya lilla kolonistuga och nu är det dags att sätta upp tavlor då skulle det vara perfekt med dessa posters.

  Agnes Eriksson 2015-06-04 12:18:50
  Svara
 • Åh dessa är så fina, önskar att de nu ska bli mina! I min fina men tomma lya, skulle jag gärna hänga upp dessa nya!

  Marie Johansson 2015-06-04 11:22:32
  Svara
 • Jag vill gärna vinna dom fina tavlorna därför att jag har renoverat vårt vardagsrum och målat väggarna vita
  Vill nu inte sätta upp mina gamla inte så roliga tavlor på väggarna
  Kan riktigt se framför mig hur snyggt det skulle bli med dessa posters och svarta ramar mot min vita vägg
  Håller nu mina tummar på tur 🙂

  Elisabeth 2015-06-04 11:08:24
  Svara
 • I samma stund som förhållandet tog slut med pojkvännen lämnade jag familjebostaden och flyttade in i egen lägenhet.
  Jag har bott i min lägenhet sedan oktober. Jag trivs och har fått bra ordning på alla möbler men väggarna är kala..
  Jag har länge funderat på hur jag ska hitta rätt lösning men har samtidigt inte haft motivationen. NU har jag upptäckt att NI har den 😉 Jag vill jättegärna vinna dessa posters då de skulle passa in så bra med mitt möblemang som består av svart, vitt, stål, mjukt, luddigt och flera olivträd:)

  Oliven 2015-06-04 10:43:02 http://Gärdesgatan1,44132Alingsås
  Svara
 • För drygt ett år sen flyttade jag in i min lägenhet med visionen om väggar täckta med snygga motiv på mina vita väggar…. Nu drygt ett år senare, lyser mina väggar vita med endast två små tavlor, känner jag mig misslyckad & behöver hjäääääöölp!

  Josefine 2015-06-04 10:29:30
  Svara
 • Efter som det känns 100 års väntan ska vi äntligen få bli föräldrar från andra sidan jordklotet. Så nu måste vi tänka & inreda om. Riktigt angenäma uppgifter, men hjälp på traven m snyggaste tavlor fr Desenio vore inte pjåkigt alls.

  Helena 2015-06-04 10:16:36
  Svara
 • Hej!
  Direkt när jag såg det här kollaget tänkte jag: ja! här har vi det!
  Den 18 juni har jag och min sambo bott prick ett år tillsammans, i vår allra första lägenhet. Men, våra väggar ekar fortfarande tomma… Vi får bara inte till det! De här postersarna skulle bli en så himla bra 1-års present till vår lägga!
  Tack för chansen, håller tummarna!
  Kram från mig!

  Lisa Henning
  Gibraltargatan 94
  412 79 Göteborg

  Lisa Henning 2015-06-04 09:46:46
  Svara
 • Åh, vilka fantastiska tavlor! Jag skulle bli en väldigt stolt och överlycklig vinnare och göra massor av reklam av Metro Home… om tavlorna kom in i mitt hem!

  malin 2015-06-04 09:35:34
  Svara
 • En helt renoverad undervåning med nytt kök och flera nya möbler. Gamla tavlor och posters passar inte längre in. Dessa skulle passa oss perfekt!
  [email protected]

  Sofia 2015-06-04 09:20:54 http://skonabrejk.blogspot.se
  Svara
 • Nyexaminerad masters student med mer studielån än kunskap! Kan vi se till att jag blir med posters, då jag står utan jobb?
  Heja !

  Liv 2015-06-04 09:10:32
  Svara
 • Jag ska precis börja göra om i mitt trista sovrum och har letat runt efter något att sätta på väggarna. Med enbart tomma vita väggar är ju dessa perfekta!
  Väggarna riktigt stirrar på mig i väntan att jag ska hänga något men just nu finns inte ekonomin.
  Floragatan 9
  54331 Tibro

  Sanna Jacobsson 2015-06-04 09:09:51
  Svara
 • Efter att ha bott hemma, i studentkorridor och utomlands så ska jag nu för första gången flytta till eget. Jag har inga möbler och inget att hänga på väggarna. Denna vinst skulle därför bli perfekt!

  Liten Chin 2015-06-04 09:04:52
  Svara
 • Skulle bli så glad om jag vann. Har en 16 månaders liten tjej här hemma i vår lägenhet som behöver renoveras och framför allt få saker upphängda på väggarna. Dock har varken tid eller energi funnits till att leta tavlor då hag läser till sjuksköterska och kämpat med uppsats. Därför vill jag vinna dessa supersnygga tavlor då jag dessutom älskar både kaniner och färgerna svart och vitt.

  Therese Westerberg 2015-06-04 08:53:00
  Svara
 • Jag tog min andra examen igår och dessa skulle bli den perfekta presenten efter allt slit!

  Nadia 2015-06-04 08:40:58
  Svara
 • En nymålad och tillfixad lägenhet kräver snygga posters som dessa. Lägenheten hade blivit komplett och min sambo och jag hade sluppit kompromissa om tavlor. Dessa vet jag att vi båda hade älskat!

  Marie 2015-06-04 08:38:01
  Svara
 • Sambon vägrar sätta upp mina tavlor och väggarna ekar tomma och vita trots att vi flyttade ihop för ett år sen!! Men dessa fina posters från Desenio kommer han inte kunna motstå och vi får det äntligen fint hemma!

  Förhoppningsfull Magdalena
  Skogsråets väg 14F, 44636 Älvängen

  Magdalena Eriksson 2015-06-04 08:30:12
  Svara
 • Jag flyttar hemifrån för första gången till hösten och har inte hunnit samla på mig så mycket inredning än då det ofta är ganska dyrt. Därför skulle jag vilja vinna de här fantastiskt fina posterna att pynta min nya lya med! Kram

  Josefin Tränck 2015-06-04 08:20:50
  Svara
 • Åh vilken fantastisk tävling. Jag och min pojkvän har nyligen skaffat oss en så fin första lägenhet. Men vi är båda fattiga studenter och CSN räcker verkligen inte till all den fina inredningen vi skulle vilja köpa. Jag skulle därför vilja vinna detta kit för att få chansen att piffa upp vårt hem.

  Frida nordenfors 2015-06-04 08:12:37
  Svara
 • Har numera bott i min lägenhet i 5 år utan att få upp något särskilt vackert på vardagsrumsväggarna. Men nu förstår jag vad det är jag väntat på – dessa underbara posters från Desenio. De hade stormtrivts på mina vita väggar!

  Petra 2015-06-04 08:09:30
  Svara
 • I mitt studentrum är det just nu bara kala, vita väggar. Dessa posters skulle verkligen pigga upp rummet och bidrag med ny energi till plugget

  Joséphine 2015-06-04 08:08:47
  Svara
 • Vi flyttade till nytt hus i november 2014 men har fortfarande inte fått upp några tavlor på väggarna. Vi har valt neutrala färger i huset (vitt, grått och svart) så posters från Desenio skulle verkligen passa perfekt in. Tavlor ger själ till ett hus och en tavelvägg med olika motiv måste vara det ultimata när man har svårt att väja. De utvalda printsen är helt underbara!
  Jag håller tummarna för vinst. 🙂

  Ha en härlig sommar!

  Erica Matsson 2015-06-04 08:07:07
  Svara
 • Åh va kul tävling! Flyttade in i vårt nya hus i januari. Har fortfarande inte satt upp så många tavlor för jag ibte hittar några snygga. Dessa hade ju varit perfekt!

  Julia 2015-06-04 07:59:33
  Svara
 • Oh jag satt häromdagen och drömde mig bort på desenios hemsida. Mina vänner retar mig alltid för att jag bara har bilder på mig och min sambo på väggarna så det skulle vara roligt att blanda upp det med några snygga och moderna posters!

  Kraaaaaaaam!

  Sofie palm 2015-06-04 07:50:23 http://Thepalma.blogg.se
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Jag håller med dig, jätte svårt att hitta tavlor till hemmet. Jag och mitt ex har precis delat på oss så väggarna ekar tomma efter ny konst så det skulle passa mig perfekt

  Emma Johansson 2015-06-04 07:43:22
  Svara
 • Hej!
  Har haft samma IKEA tavlor sen vi flyttade ihop för 26 år sen så det vore ju kul – att få något modernt och snyggt på väggarna så här långt innan jul!

  Gunilla Egelstad 2015-06-04 07:39:03
  Svara
 • Vilken jätte bra tävling! Jag har en så tom och tråkig vägg i hallen hemma som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Ert urval hade gjort sig perfekt där

  Anneli 2015-06-04 07:31:11
  Svara
 • Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna dessa posters då jag snart flyttar in i min drömlägenhet, och dessa skulle passa perfekt

  Caroline 2015-06-03 22:34:54
  Svara
 • Jag har letat efter den perfekta tavelvägg-kombinationen såååå länge nu och den ni satt ihop är verkligen superfin och hade passat så bra hos oss! Skulle va härligt att äntligen få tavlorna på plats på våra nu rätt tomma väggar.
  Adress: edsbergsv 15, 19251 Sollentuna

  Sarah 2015-06-03 22:29:17
  Svara
 • Hej! Jag och min pojkvän ska till hösten lämna våra små lägenheter för att blida bo tillsammans. Som det ser ut just nu kommer både rummen och väggarna eka tomma(!). Så lite tavlor på väggarna vore så trevligt! Tack för en inspirerande blogg!

  Gabriella 2015-06-03 20:38:45
  Svara
 • Åh vad fina posters!
  Jag skulle vilja vinna då jag och min sambo har köpt vår första gemensamma bostad. Och detta skulle passa så bra som start på vad vi ska ha för stil :)!

  Sanna 2015-06-03 20:09:16
  Svara
 • Hej! jag skulle bli sååå glad om jag har turen att vinna denna gång!! det är så enkelt att jag i evigheter jag suktat efter mängder med posters/tavlor men har aldrig en krona över att köpa dem för. Så att vinna ett helt gäng skulle göra mig och mina kala väggar helt överlyckliga!!!

  hanna 2015-06-03 20:04:25
  Svara
 • Huset vi köpte var med gulbruna bubbeltapeter, och osade rök. Efter 1 månad hade vi bredspacklade hela huset själva! Vore himla härligt att smycka väggarna med nya posters. Och inte tavlorna som hängt med sedan förrförrförra flytten 🙂
  Kram på er!

  Emma 2015-06-03 17:06:23
  Svara
 • I somras köpte vi ett stoooort hus från 1920-talet och det är många väggar som behöver fyllas med snygga tavlor. Att vi sen gifter oss i helgen och att det hade varit en fantastisk bröllopspresent till oss är ju en annan aspekt 🙂

  Sofia Strömbom
  Bygatan 34
  441 41 Alingsås

  Sofia Strömbom 2015-06-03 17:03:14 http://www.sofiasinredning.blogg.se
  Svara
 • Åh vilken tävling! Jag skulle vilja vinna för att ge de fina posterna i inflyttningspresent till min syster. Hon har precis flyttat och väggarna ekar tomt och är just nu väldigt oinspirerade. Vet att hon skulle älska varenda en av dem så jag skulle definitivt ligga på plus! Sen skulle jag kanske behålla någon av dem bara för att dem är så fina.. 🙂

  Ha en trevlig kväll i det fina vårvärdret!
  kram Henny

  Henny 2015-06-03 17:02:30
  Svara
 • Hej! Jag borde vinna denna tävlingen då jag precis skrivit kontrakt på min första alldeles egna lägenhet. Läggan är enbart på 30 kvm så jag behöver coola men enkla grejer att pimpa den med. Dehär hade varit helt perfekt för väggarna! Jag håller tummarna.
  Take care och tack för en grym blogg!

  Tove Fors
  Tomtesvängen 12 37533 mörrum
  [email protected]

  Tove 2015-06-03 15:57:59
  Svara
 • Hej Sanna!

  Jag är dagligen inne på olika bloggar och instagramkonton för att samla inspiration till min första lägenhet som jag får tillgång till nu på fredag! En av de sidor jag ofta besöker är just Desenio, därför fann jag det rätt komiskt när jag såg vilket urval av tavlor du och Petra hade valt att lotta ut. En stort antal av de tavlor har jag redan spanat in och drömmer om att de ska få pryda en vägg i sovrummet tillsammans med min hemmagjorda sänggavel(tack för det!!). Som säkert många andra skriver är det ibland knivigt att få ihop det ekonomiskt med allt det som man vill ha. Med dessa tavlor skulle i alla fall en del av min lägenhet bli helt färdig och jag kan tänka mig att som nyinflyttad kan det vara skönt att ha en ”safe-zone”. Dessa tavlor kommer få så otroligt mycket kärlek och passa utmärkt in i mitt nya lilla hem!

  Tack för en väldigt fin och inspirerande blogg 🙂

  Vänliga hälsningar,
  Erica Widén

  Erica Widén 2015-06-03 15:10:28
  Svara
 • Jag har en tom sovrumsvägg som jag vill fylla med fina bilder, men jag har inte hittat några som jag fastnat för. Förrän nu vill säga! Alla bilder i kollaget och dessutom formen skulle passa perfekt till min stil och den känslan jag vill få fram! Modernt, grafiskt, men samtidigt mjukt och romantiskt. En blandning av allt! Det skulle vara så skönt att inte behöva stirra in på en tom vägg varje gång jag går in i sovrummet, utan istället kunna mötas av dessa posters! 🙂

  Sara Berglund
  Alvestagatan 28A
  504 33 Borås

  Mvh Sara

  Sara 2015-06-02 22:58:49
  Svara
 • Hej! Jag och min man vill gärna vinna för att dekorera de tomma väggarna i huset vi har nyligen köpt. Efter 12 år tillsammans, det skulle vara så skönt att äntligen hänga upp Desenios fina affischer i vår första bebisens rum!

  Dawn 2015-06-02 14:33:00
  Svara
 • Vilken härlig tävling, självklart vill jag vara med!
  Efter sommaren ska jag flytta till göteborg för att förhoppningsvis påbörja en masterutbildning i statsvetenskap. Är så orolig att jag kommer få en liten, mörk lägenhet som jag kommer vantrivas i. Med lite snygga detaljer och dessa snygga tavlor tror jag att det skulle kännas mycket lyxigare och bidra med en härlig hemmakänsla från första stund.

  Adressen skickar jag på mail om det blir aktuellt 🙂
  Kram, Maria

  Maria Karlsson 2015-06-02 12:08:54
  Svara
 • Jag ska efter 11 långa och sorgliga år ÄNTLIGEN bli mamma! Efter sommaren ska jag och min man hämta vår son i Taiwan och vad skulle inte passa bättreän att få inreda hans rum med lite fin planscher!

  Caroline Wallmark
  Anbudsvägen 95
  !87 50 Täby
  [email protected]

  Caroline 2015-06-02 10:45:18
  Svara
 • Som mammaledig med mycket tid hemma har jag ständigt nya planer för hemmets väggar;) Med en ekonomi som mammaledig stannar det dock oftast vid planer… En vinst skulle sitta såååå fint!!

  Glada hälsningar

  Linn Sjöberg
  Björkhagsvägen 9
  518 43 Sjömarken

  Linn

  Linn 2015-06-02 09:49:34
  Svara
 • I min hall har jag en vägg som är så vit och tom, har länge tänkt på att göra en tavelvägg med massor av snygga tavlor och posters, kitet ovan skulle göra hallen mer personlig och livlig, precis som det ska vara.

  Jessica Hellström
  Lumsheden 222
  81294 Åshammar
  [email protected]

  Jessica Hellström 2015-06-02 09:11:44
  Svara
 • Fick genast ett väldigt stort HA-begär :-), verkligen fina posters som ger ett skönt ”svalt” intryck…

  Bästa hälsningar
  Unni Åkesson
  Tränggatan 29
  281 50 Hässleholm
  [email protected]

  Unni Åkesson 2015-06-02 08:21:28
  Svara
 • Hej!
  Älskar Desenios produkter!
  Dessa skulle vara så snygga i vårt vardagsrum. Vi målade om för snart 2 är srn nen ännu har vi inga snygga tavlor ovanför soffan. Det ser så naket ut 🙂
  Dessa snyggingar vore perfekta då rummet går i svart och grått mest. Lite vita detaljer så dessa posters i vita ramar skulle lyfta hela rummet!
  Ha en underbar sommar!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

  Malin Svensk Björck 2015-06-02 00:55:27
  Svara
 • Åhhh dio mio! Glömde skriva min adress:
  Emma Johnsson
  Ahrenbergsgatan 27
  41673 Göteborg
  emmajohnsson1gmail.com

  Emma Johnsson 2015-06-01 22:55:56
  Svara
 • Jag och min pojkvän hade lite otur med vårt förra boende men nu har vi äntligen fått en lägenhet som är vårt HEM! hallen är minst sagt en långsmal utmaning på 5m men vi har satt in förvaring längs nedre delen av väggen och tapetserat en byrå. Tänk er övre delen med Desenio uppblandat med foton från våra lyckliga stunder och resor tillsammans, det skulle knyta ihop det perfekt och tänk va härligt att mötas av detta direkt när man kommer innanför dörren!! Det kommer bli en examenspresent till min underbara pojkvän som började plugga sent i livet men som kämpat sig igenom och snart kommer bli väldens bästa lärare:-)

  Emma Johnsson 2015-06-01 22:52:10
  Svara
 • Hej!

  Precis flyttat upp från Skåne till Stockholm och blivit storstadsbo.
  Jag älskar allt i, och med staden förutom hur dyrt det är att just bo.
  Min pengar som blir över läggs istället på andra härliga saker såsom utflykter och mat
  Resultatet är en inrednings-tråkig lägenhet utan varken fina mattor, tavlor eller ens ett litet fat.
  Mina väggar ekar helt tomma och skulle med dessa posters bli vackra och nästan helt nya
  Jag vet att de skulle göra mig väldigt bubbligt lycklig i min nya lya!

  Soliga hälsningar, Hanna

  Hanna Svenstrup, Grev Turegatan 57, 11438 Stockholm, [email protected]
  PS: tack för en mycket inspirerande blogg!

  Hanna Svenstrup 2015-06-01 22:01:32
  Svara
 • Ända sedan jag och min sambo flyttade in i vår nya lägenhet i september förra året har våra väggar ekat tomma pga att jag inte känner att jag hittar något snyggt (ja det ekar faktiskt på riktigt för att det är så tomt på väggarna). Så vore toppen att vinna dessa supersnygga tavlor!

  Julia 2015-06-01 21:37:17
  Svara
 • Åh dessa tavlor är verkligen så himla fina! Har kollat in deras hemsida ett flertal gånger de senaste månaderna och tänkt beställa hem men det har aldrig blivit av. Jag har precis flyttat ihop med min pojkvän i en liten etta som är i akut behov av lite tavlor på väggarna! Dessa tavlor är underbara och jag skulle bli superglad om jag skulle få vinna! 🙂

  Hanna Pettersson Nyman 2015-06-01 20:27:49
  Svara
 • Hej!

  Min svärfar ger gärna bort konst som presenter till oss, väldigt snällt så klart men inget jag skulle köpa själv. Jag skulle bli väldigt glad om jag vann så att jag kan bryta av all ”gubbkonst” med något lite mer modernt. De tavlor som eventuellt blir över ger jag gärna till min bror med flickvän som snart flyttar och ställer upp mycket för oss.

  Tack och kram!

  Mikaela 2015-06-01 19:52:30
  Svara
 • OLALA vilka fantastiska prints!
  Så enkla. Så snygga. Så perfekta.
  Jag har faktiskt svårt att välja vilka som ska pryda våra urtråkiga väggar hemma och skulle bli VÄLDIGT tacksam om detta kit blev mitt. Då behöver jag inte välja och jag vet att dessa blir som pricken över i hemma.

  Lisa Davidsson
  Ivarskärrsvägen 75
  162 44 VÄLLINGBY
  [email protected]

  Lisa Davidsson 2015-06-01 19:07:45
  Svara
 • Som fattig lärarstudent och boendes i ett risigt korridorrum så skulle det kännas roligare att komma hem om dessa finingar satt på väggarna! /[email protected]

  Matilda Lantz 2015-06-01 18:54:27
  Svara
 • Dessa skulle passa jätte bra, på den kala väggen som jag i vardagsrummet har,de skulle liva upp och glädje ge, när jag sitter i soffan och kan dem se!
  Hoppas på tur! Anita

  Anita Söllwander, Södervärnsgatan 3d 21427 Malmö 2015-06-01 18:04:43
  Svara
 • Åh! Hade blivit såååå lycklig om ni valde mig! Är 19 år från göteborg och pluggar i stockholm, ska precis flytta tillsammans med min kärlek till vår första ”riktiga” lägenhet som vi fått hyra. Hade varit fantastiskt att få pryda den med fina posters på väggarna då jag själv inte riktigt har ekonomin att köpa alla fina jag skulle vilja! Jag är så inredningsintresserad men det är svårt som student, försöker köpa så mycket fint som jag kan men det är inte alltid pengarna räcker till, det hade gjort min sommar om ni valde mig! Stor PUSS

  Sofie Sternberg 2015-06-01 17:51:06
  Svara
 • Hej!
  Är gärna med.
  Åhh fantastiska desenio, som har klass, stil det kan inte bli bättre.
  Dessa helt underbar posters skulle sitta så fint i vårt
  vardagsrum. De skulle peppa mig varje dag. För när jag
  ser dem så skiner jag upp som en sol och jag känner mig så
  glad, och min dag blir räddad. Hoppas nu få vinna för då blir denna kvinna
  strålande glad.

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

  Julianna Fredriksson 2015-06-01 17:34:58
  Svara
 • Jag är 24 år och jag och min sambo har just köpt vår första våning tillsammans. Vi har båda en ganska klassisk och safe stil men vi kämpar med att få in moderna och ungdomliga inslag (vi är ju inga gamlingar än!). Jag tror därför att en tavelvägg i just det stuket som du och Petra valt ut kan hjälpa oss på traven!
  Om jag vinner så nås jag på mailen, [email protected] Håller tummarna 🙂

  Victoria Storm 2015-06-01 17:18:48
  Svara
 • Snart firar jag ettårsjubileum med lägenheten och pinsamt nog hänger det än så länge bara tre TOMMA Ikea-ramar på mina väggar. Jag älskar inredning men har på något vis missat den här biten, har hela tiden lyckats spendera pengarna på något som i stunden känts mer viktigt.
  Jag skulle bli kanonglad om jag vann och fick sätta upp dessa fina posters på mina annars så tråkiga väggar. Här skulle dem platsa bra och bli rejält uppskattade varje dag! 🙂 🙂

  Adina 2015-06-01 17:02:55 http://adinakristina.wordpress.com
  Svara
 • Jag vill vinna så jag kan ge bort dessa snygga posters till min mamma som inte har något snyggt på väggarna hemma och det lilla hon har passar verkligen inte in! Så jag tror hon blir glad om jag kommer och ”stylar” hennes hem med grymma posters, jag har liknande posters hemma och hon säger alltid hur fina dom är så vi har nog samma smak! Hälsningar Cecilia Högberg, Humblegatan 24A, 17239 Sundbyberg.

  Cecilia H 2015-06-01 16:30:58 http://www.thingsiwontforget.blogg.se
  Svara
 • Helt enkelt för att jag har inte ens en enda cm av något annat på väggarna förutom tapet :-p Det är tråkigt och jag behöver något fint och posetivt att titta på .

  Linda V 2015-06-01 16:22:49
  Svara
 • I dotterns nya bo saknas det något på väggarna just nu-detta skulle vara hur snyggt som helst där ju 😉

  annica sundström 2015-06-01 16:11:19
  Svara
 • Superfina!
  Jag har efter en längre tid flyttat hem från Norge och bor nu tillfälligt hemma hos min mamma, skulle hemskt gärna vilja vinna dessa åt henne då hon bor i en lite äldre lägenhet där väggarna har en del brister som gärna skulle täckas med lite fina posters och jag vet att hon skulle bli superglad då vi delar ungefär samma inredningssmak!

  Sofia Olsson 2015-06-01 13:55:37
  Svara
 • Vilka underbara posters! Vilken lycka att förgylla sina väggar med dessa. Skulle bli så himla glad om det var just jag som vann denna tävling och som får möjligheten att förnya mitt hem. Tusen tack för en inspirerande blogg./ Sara

  sara kensmar 2015-05-31 19:00:41
  Svara
 • Det ekar tomt på våra nyrenoverade väggar! Vi har lagt ner mkt tid och pengar för att fräscha till vårat hus. Det hade varit så kul att få chansen att kunna ”bona om” våra vita, matta väggar med dessa prints. Otroligt fina!

  Sophie Stoltz 2015-05-31 12:40:24
  Svara
 • Oj vad jag blir sugen på att göra en härlig tavelvägg när jag ser alla fina posters 🙂 Efter att jag varit föräldraledig en längre tid är jag trött på att stirra på samma gamla väggar här hemma… är så sugen på förändring!! Ekonomin begränsar ju tyvärr även om inspirationen finns.
  Dessa skulle passa HELT perfekt i vårt vardagsrum!! Jag håller tummarna 🙂
  Hälsningar Malin Säverot, Björkvägen 8, 51830 Sandared

  malin 2015-05-30 16:43:32
  Svara
 • Tack för tipset till denna sidan! Har oxå letat efter fina prints både till vardagsrummet och till vår lilla nyfödda dotters rum, det hade passat så fint med färgerna vi valt!
  Hoppas på tur

  Sandra svensson 2015-05-30 14:28:22
  Svara
 • Hej! Oj va glad jag skulle bli om det blev jag som vann. Passar perfekt i vårat hus med tomma vita väggar.✊
  Johanna Johansson
  Dianastigen 8
  17833 ekerö

  Johanna Johansson 2015-05-30 14:15:34
  Svara
 • Hej! Jag har bott i min lägenhet i drygt 1 år nu och med ingenting och då menar jag ingenting på väggarna känns inte mig hem som mitt. Jag är en person som har full fart på jobbet hela tiden och vill ha något på väggarna som skapat lugn, harmoni och en mysig miljö. Där jag kan slappna av och komma till ro. Och med inget på väggarna är det svårt. Jag har checkat in Desenio’s postar och tavlor och slogs direkt av att de kan jag verkligen tänka mig ha i mitt hem! Några i hallen och i sovrummet och varför inte köket! Längtar tills mitt hem kan kännas som ”mitt”<3
  Michaela Högberg
  Bergsgatan 16A
  17271 sundbyberg

  Michaela 2015-05-29 23:22:19 http://www.missdiorcherie.blogg.se
  Svara
 • Hello!! På torsdag så flyttar vi in i våran nya lägenhet! wihoo!! och dessa suupersnygga tavlor skulle ju passa helt perfekt i våran nya hall.. Att mötas av denna snygg snygga tavelvägg när man kommer hem kan ju inte göra en på annat än gott humör jämt!! Skulle bli såå otroligt glad om jag vann!! håller alla tummar jag har!! Kramar till er! Lisa Abefelt Skeppargatan 54, 11458 Stockholm

  Lisa Abefelt 2015-05-29 22:37:13
  Svara
 • Vi renoverar just nu hela vårt hus, byter golv, kök och målar väggar. Dessa ljuvliga print skulle passa ypperligt när vår renovering snart är färdig och då som tavellvögg i vårt vardagsrum!

  Stina 2015-05-29 21:00:33
  Svara
 • Med en nyrenoverad vit hall och ingenting på väggarna skulle en vinst i denna tävling passa fin fint! 🙂

  Hanna 2015-05-29 15:22:25
  Svara
 • Efter 2,5år i min älskade lägenhet har mitt projekt med tavelvägg ovanför soffan fortfarande inte blivit verkställt. Det känns som en omöjlighet att hitta de rätta tavlorna och dessutom kombinera ihop dem på rätt sätt! Så när jag nu ser denna tävling känns det lite för bra för att vara sant, de perfekta tavlorna i en redan perfekt genomtänkt kombination! Efter 2,5års längtan efter en perfekt kombinerad tavelvägg finns den nu precis framför mig, det vore onekligen för bra för att vara sant om just jag skulle bli den lyckliga vinnaren! Jag kan inte påstå att jag är mer värd att vinna än någon annan, men jag kan lova att jag skulle bli otroligt lycklig över att äntligen få fylla det tomrum som finns ovanför soffan, det skulle ge mitt hem den personlighet och harmoni som jag så länge eftersträvat! Om just jag blir den lyckliga vinnaren: Terese Andersson, Solters Plan 1E, lgh 1103, 214 20 Malmö, email: [email protected]

  Terese 2015-05-29 14:45:08
  Svara
 • Så perfekt! Varför jag vill vinna? Jo, för att hela tavelkollaget, förutom att det är otroligt snyggt, dessutom skulle passa HELT perfekt ovan vår soffa i vardagsrummet!

  Anna Åhman 2015-05-29 13:56:05
  Svara
 • Vältajmat inlägg med tanke på det ”trappgalleri” vi just kom på att vi vill göra hemma. Med tre våningar blir det en del vägg att fylla – och det här vore den perfekta starten för att komma igång med vårt projekt. Tillsammans med makens svartvita fotografier och lite schyssta spotlights så skulle vår trapp gå från passage till upplevelse.
  Ha en härlig helg!
  Malin Mellblom, Sabelgränden 24, 22648 LUND

  Malin 2015-05-29 12:57:07 http://inneoute.blogg.se
  Svara
 • Åh, men hallå!? Har jag berättat om min hall, ehrm, korridor? Den löper igenom halva huset är ganska smal och över 7 meter lång. Den är en riiiktig inredningsutmaning, minst sagt. Att göra den till lite av ett galleri vore ju helt grymt snyggt. Dessutom med färdigmatchade prints.
  Adress Gamla Landsvägen 5c, 518 31 Sandared. Nu håller vi tummarna här!

  Carolin 2015-05-29 11:06:10
  Svara
 • Jag vill gärna vinna posters från Desenio då jag nyligen flyttat in i min första alldeles egna lägenhet! Jag är en riktig inredningsfantast som följer alla möjliga instagram-konton och bloggar (bland annat era) slaviskt. Jag har precis köpt en ny soffa som gör sig så fin i min nya lägenhet, MEN det är så tomt på väggen ovanför soffan! Drömmen hade varit att ha en snygg tavelvägg ovanför och gärna med posters från Desenio! I dagsläget är jag student och med min snåla budget kommer det dessvärre ta ett bra tag innan jag kan komma igång med min tavelvägg. Därför skulle denna vinst vara en riktig guldklimp för mig och jag skulle då äntligen kunna ta tag i tavelväggen! Hoppas innerligt på en vinst! 🙂
  Hälsningar Erica

  Erica 2015-05-29 09:54:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!