Utemöbler och ett slitet träbord

76_pim

 

Just nu tänker jag mycket på vår trädgård hemma. Den är verkligen i sitt esse just nu. Då den tidigare ägaren till huset ställt in trädgården på att blomma som mest i augusti. Hon hade verkligen gröna fingrar den kvinnan. Vi gör vårt bästa för att hålla efter och bevara det hon skapat. Nu vill jag mjuka upp vår uteplats. Jag önskar jag skulle springa på ett gammalt lagom slitet träbord likt det på bilden. Men, det har fortfarande inte dykt upp. Jakten fortsätter.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Min vän Erik på Lövsjö logghouse kan ha något liknande… Mvh Mia

    Mia 2017-03-09 21:03:27
    Svara
  • Bygg ett nu (jo, det klarar du själv) och låt det stå ute över vintern så har du det till nästa sommar. Då får du dessutom exakt rätt storlek.

    Marie 2015-07-25 15:41:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!