Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Zara, höstmode och vackert ljus

WOMAN_06_1920 WOMAN_11_1920 WOMAN_10_1920 WOMAN_09_1920

 

Nej nej nej, jag är faktiskt inte alls redo att ta mig an hösten ännu. Dessutom har jag en hel del kul sommarrelaterat kvar i kalendern. Men jag kan inte låta bli att bli inspirerad av Zaras härliga kampanjbilder. Vackra toner och ett underbart ljus. Dessutom är ju höstkläder det som absolut roligast att shoppa tycker jag.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Superfina bilder! Jag kan inte heller låta bli att längta liite till de fina hästkläderna, helt klart min favoritårstid att shoppa kläder också! 🙂

    Sofia 2015-08-05 06:30:52
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!