Raw Food, bakning och Burn Cancer

_DSC1283 (2)

 

Jag är ett stort fan av Renée Voltaire och hennes nyöppnade butik Pepstop på Östermalm. I dag slog jag till på hennes nya bok The Baking Revolution. Jag ska läsa igenom den i kväll och till helgen ska vi testa några nya bakverk. Innan dess kommer jag slänga ihop den superenkla mixen på ”bananbrödet” från hennes butik. Jag är lite besatt av det och vill alltid ha det hemma.

burn cancer

Ljuset på bilden ”Burn Cancer” är ett projekt från Victorian som säljs i förmån för Ung Cancer .Där en del av priset från varje sålt ljus går oavkortat till Ung Cancers arbete för att hjälpa unga cancersjuka både under och efter sjukdom. Jag vet att de bland annat finns att köpa hos Jollyroom.Var med i kampen mot cancer bland unga och sprid lite extra ljus.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Sanna!
  Måste även jag säga att jag instämmer med ovan. Älskar din personliga och härliga stil. Får inspiration till max av dina inlägg vare sig det gäller inredningen till hemmet, kläder till barnen eller till mig själv. Älskar det. Tack för det.

  Sara 2015-09-08 21:23:10
  Svara
 • instämmer verkligen! Tycker att din blogg är den finaste och mest inspirerande som finns där ute just nu! 🙂
  Ps. HUR får du hortensiorna att hålla sig fina i vas?! mina bara dör hur mkt jag än snittar..:/

  sara 2015-09-08 17:44:46
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Tusen Tack, blir så himla glad. Hmmm.. har inget bra tips alls. Bara tur tror jag, det är lite varannan gång det där med hortensior tycker jag 🙂

   sannafischer 2015-09-09 07:49:10
   Svara
 • Såg att bara en liten del av min kommentar kom med. Du som har så bra smak, vet du någon smal hylla typ pilaster men nättare att ha i en hall med begränsat utrymme? Tusen tack på förhand! Kram Lollo

  Lollo 2015-09-08 17:08:33
  Svara
 • Hej Sanna,

  Jag vill bara passa på att tacka än en gång för en fantastisk blogg och instagram.
  Du lyckas verkligen få till en härlig mix av småbarnslivet, vardagslyx, inredning, hem, mode och jobb.
  Precis så som jag tror att många av oss kvinnor känner igen sig i.
  Jag kan tycka att många man ser på instagram och bloggar idag har snuvat in sig på en sak, bla Svensk Tenn. Inget ont om Svensk Tenn, jag tycker mkt själv om att gå i butiken och vi har också saker därifrån.
  Men skillnaden från din blogg mot många andra är att du hittar en härlig mix mellan nytt och gammalt.
  Stort tack!

  Vänligen, Karin

  Karin 2015-09-08 16:22:16
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Tack så hemskt mycket. Å vad glad jag blir. Man känner sig lite ensam här bakom dataskärmen men kommentarer som din gör att det känns kul att fortsätta, så stort tack. // Sanna

   sannafischer 2015-09-08 17:09:54
   Svara
 • Hej Sanna,
  Tack för jättebra blogg!
  Du har ju så bra smak så skulle behöva din hjälp

  Lollo 2015-09-08 14:02:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!