Sanna & Petra Stylarhem, Ellos Home och idyll

IMG_5985

 

Hej Bloggen och HEJ alla bloggläsare. Hjälp dagarna springer iväg just nu. Jag hinner faktiskt knappt andas. Vi spelar in Webb-TV för Metro Mode Home & Ellos Home nu från morgon till kväll. Jätte, Jättekul, men långa dagar framför kameran.

IMG_5981

I dag har vi hängt ute i idyllen i Norrtälje hos en underbar småbarnsfamilj i deras röda villadröm. Jag och Petra har tillsammans med Ellos gett dem en ny matsal.

IMG_5980

Familjen hade ett fantastiskt växthus på tomten och både jag och Petra som älskar blommor kunde såklart inte hålla oss borta därifrån.

IMG_5976

IMG_5977

 

Här är några små sneak peak bilder på den kommande matsalen. De underbara fotona på bilden kommer från PIQMO och är tagna av Marcus Nyberg. Jag älskar dem.

Nu är jag hemma för kvällen och har gosat sönder mina små. I morgon tidigt tidigt flyger jag och mannen för en Bröllopshelg i Cannes. Hoppas jag får till en nap på planet för nu somnar jag nästan stående. Packa var det ja, sen sova.

Nästa vecka lovar jag att ge bloggen lite kärlek igen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Fina bilder och kul med många projekt även om det blir mycket att stå i. Första bilden ser helt magisk ut, coffee table books ger verkligen en lyxig känsla. Undrar om du skulle kunna tipsa lite mer om var man kan köpa sådana böcker? Gärna om du känner till någon plånboksvänlig leverantör 🙂 Sett att NK har många coffee table books men dessa kostar ju ofta runt tusingen och det känns lite snopet att köpa ett gäng snygga böcker för 3-4k… Kram

  Luce Viventium 2015-09-22 11:16:05 http://luceviventium.blogg.se
  Svara
 • Hej! Vilket märke är det på stolen?

  Catharina 2015-09-19 21:11:48
  Svara
 • Hej! Så fint det blir där ni arbetar. Längtar efter att få se arbeten i dess helhet. Jag såg en bild på dig och Petra på Anna Kubels blogg och föll för din tröja, var kommer den ifrån? Kram Amanda

  Amanda 2015-09-17 09:02:58
  Svara
 • Så fint! Er det hvite marmorbordet også fra Ellos?

  Josefine 2015-09-17 08:14:11
  Svara
 • åh så duktiga ni är va kul! önskar man bott närmare sthml så man hade kunnat anmäla sig.
  ha en underbar helg i Cannes

  madeleine 2015-09-17 08:05:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!