Absolut Art på Clarion Skanstull

408edfc77beec3ba6f38a6babc962a5a_980x0_c_85_ns_v4

Ni har sett den förr, men kärleken består. Santiago Mostyns konstverk  ”Susa in The Fog” hänger hemma hos mig och jag blir lika glad varje gång jag ser den.

I veckan har jag och Petra ett event på Clarion Hotel i Skanstull tillsammans med Absolut Art. Det är så härligt att Absolut gett sig in i konstbranschen och gör fotokonst tillgänglig för folket. I höst kommer vi att hitta nyheter från både Berlin och L.A. Absolut själva kallar det att demokratisera konsten och jag håller med. Priserna på  tavlorna gör det verkligen lättare för den bredare massan att ha råd med en egen tavla. Tavlorna kostar nämligen från 1500 kronor.

kristian-bengtsson---myrorna-ropsten---sweden

 

En annan av mina favoriter från Absolut Art är tavlan på bilden. Kristian Bengtssons verk ”Myrorna i Ropsten” . Färgerna på bilden är verkligen en fullträff. Har du en stund över så tycker jag att du ska spana in alla presentationsfilmer på konstnärerna.

Jag älskar verkligen just fotokonst och tycker därför att det är extra kul att få visa mina favoriter på Clarion Skanstull i veckan. Mina och Petras val kommer sen att finnas tillgängliga där i två veckor framåt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!