Menu JWDA lampa, växjöelektriska och Asplunds

_DSC1261 (1)

 

I hallen på vår övervåning står numera vårt ommålade skåp från Asplunds. Jag tror att jag har nämnt det tidigare men vi har nyligen målat om det. Det var från början lila men har nu fått en i mina ögon perfekt ton av grå/grön/beige.

Nu var det inte skåpet jag skulle prata om , för på skåpet står en av mina favoritlampor från Menu som jag köpt på Växjöelektriska. Jag varnar er, de har ett väldigt härligt utbud för oss lamptokiga. Min JWDA lampa gillar jag för sina enkla look och framförallt för dess dimmer som ger ett soft och skönt ljus dygnet runt.

_DSC1274

 

Dessutom är den lika fin när den är släkt, vilket den får vara soliga och underbara höstdagar som denna.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Har du färgkoden (NCS), verkligen fin nyans du valt!

  Karin 2015-10-04 10:35:37
  Svara
 • Gardinerna! Exakt vilka är det?!

  Lisen 2015-10-02 20:04:07
  Svara
  • Svar på Lisens kommentar.

   Det vet jag inte. De kommer från Mywindow och jag har sytt upp dem via dem. De är tunna och om du hälsar från mig så tror jag att de kan tala om exakt vilka det är. Sanna

   sannafischer 2015-10-03 07:33:47
   Svara
 • Varifrån kommer guldfiskskålen?

  Hanna 2015-10-01 15:26:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!