SmartPhoto till hemmet, presentkort och julklappar

_DSC1256

 

 

Varje jul ger jag mor och farföräldrar en kalender med bilder på barnen. Så att varje månad nästa år blir en glad överraskning. I år har jag verkligen varit ute i god tid.

_DSC1273 (1)

 

När jag ändå var i farten så hittade jag en hel del annat kul i deras sortiment. Bland annat de här fyrkantiga kylskåpsmagneterna. Vilken bra julkapp till mina svärföräldrar som har en kyl där de går att fästa. Barnen fick även personliga klistermärken med namn och bild. Perfekt till skolböcker, ryggsäckar, små paket och annat som de pysslar med. Dessutom knåpade jag ihop sommarens familjebok med härliga sommarminnen och ett gäng kalendrar för 2016 som kommer slås in fint under granen. Så skönt, nu har jag redan några klappar klara.

_DSC1274 (1)

 

Nu har ni chansen att vinna ett presentkort på 2000 kronor hos Smartphoto. Se till att ge bort en personlig kudde i jul. Det kommer att bli succé. Allt du behöver göra är att gå in på deras hemsida, välja en produkt och beskriva hur du vill designa den i kommentarsfältet. Så, gå in och välj er favorit och var kreativa nu så drar jag vinnaren om en vecka. Kör hårt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Halloj 🙂 Ifall jag hade vunnit så hade jag mest av allt velat ha ett färgglatt set med tavlor på kungafamiljen som regerade i Persien innan jag föddes. Efter revolutionen 79 blev allt som föreställde dem förbjudet så det är helt omöjligt att få tag på sådana produkter annars. Hade känts underbart att kunna designa något som hade kunnat koppla mig till mina rötter.

  Mahyar 2015-10-13 20:06:01
  Svara
 • Jag har så svårt att välja bara en produkt, men måste jag skulle jag välja posters på fotopapper. Min pojkvän har renoverat sin lägenhet och det är vitt. Vitt golv, vita väggar, vitt kök, vit soffa, vita gardiner, vita lakan osv osv. Inte jättekul.

  Med hjälp av Smartphoto skulle vi kunna få in lite färg och lite liv i den annars så tråkiga lägenheten. Jag skulle göra personliga svartvita posters med citat eller någon snygg bokstav för att få lite kontraster. Och så skulle jag göra posters utav mina fotografier (fotar mycket). Att få se ens fotografi i posterstorlek måste ju vara det häftigaste.

  Erica Wågström 2015-10-10 11:07:25 http://wavestream.tunblr.com
  Svara
 • Oh. Det var svårt. Jag är standar kund på smartphoto men även en väldigt fattig student vilket gör att jag inte alltid kan köpa det jag hade önskat för stunden. Men om jag vann så skulle jag ta mina mest värdefullaste bilder och göra kuddar faktiskt. Inte bara en men i alla fall en fyra-fem stycken som får pryda min soffa så att det blir välkomnande, personlig och hemtrevligt både för mig och mina gäster. Så att jag kan visa mina kreativa bilder från min kamera.

  Felicia 2015-10-09 15:00:08
  Svara
 • Vi brukar alltid ha en almanacka i köket där alla i familjen få skriva upp när de jobbar, är lediga och aktiviteter som händer för att vi alla ska kunna ha koll. Vanligtvis brukar mamma köpa en färdig, men i år skulle jag vilja göra något roligare och därför skulle jag vilja vinna och göra en egen familjeplanerare! Tänk så roligt och trevligt att ha en almanacka/planerare som är helt anpassad efter just år familj, med foton på oss! Tror det skulle bli en perfekt present till mamma och pappa 🙂

  Malin 2015-10-09 11:47:21 http://maulun.blogg.se
  Svara
 • Hej hå! Jag skulle vilja vinna detta då jag i slutet på november ska flytta till kap staden i ca 1 år. Jag har en bild som är fylld av kärlek, mina vänner, familj och finaste pojkvän överraskade mig i sommras på min 25års födelsedag. Vi tog en gruppbild på oss alla, hade velat ha med alla i form av en kunde, så under jul och födelsedagar jag missar så har jag något att lägga huvudet på.

  Anna 2015-10-08 23:03:32
  Svara
 • En stor canvastavla med ett av våra foton från kärlekssemestern i Paris att hänga över sängen. Se den varje kväll och drömma sig tillbaka under kalla vinternätter när semesterdrömmarna är som starkast, och studentplånboken som tunnast…

  Victoria 2015-10-08 16:51:16
  Svara
 • Jag skulle designa en stor kudde och placera kort från barnen var små till större på den och skriva ”minnen för livet” i ett stort hjärta i mitten. Den skulle alltid få vara synlig i soffan och påminna oss om hur kul vi har haft i alla år! Dessutom skulle den vara praktisk att ha som ryggstöd när man sitter i soffan. Det är ju karakteristiskt för smartphot.se: Att sakerna man beställer är både praktiska och väldigt fina och personliga!

  Johanna Larsson 2015-10-08 08:08:06
  Svara
 • Jag skulle göra en canvas-tavla med en av mina bästa solbilder. Det är egentligen bara en stor gul värmande sol omgiven av blå himmel och några små söta bulliga vita moln. Tavlan skulle påminna mig under årets kalla och mörka dagar att efter regn och mörker kommer sol, allt har sin tid! Ett stärkande budskap som hjälper mig igenom mörka dagar.

  Jessica Sundberg 2015-10-08 07:27:47 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Fotokonst är det absolut snyggaste som
  Finns! Det får väggarna att både bli mer personliga och se exlusiva ut. Jag har länge haft idéen att förstora bilder att ha på väggarna då jag inte har råd att lägga tusentalskronor på bilder från t.e.x absolut art. Jag skulle förstora bilder på både min familj, vänner och på snygga tidningsutklipp. 🙂

  Matilda 2015-10-07 12:58:08
  Svara
 • Om jag hade vunnit så hade jag designat ett par manschettknappar till min sambo med hans bil som motiv. Han älskar sin bil och han använder ofta manschettknappar och genom den här presenten skulle han alltid kunna ha sin älskade bil med sig, även när den inte finns i vår ägo längre.

  caroline palm 2015-10-07 10:18:51
  Svara
 • Koppar, koppar skulle jag designa till hela familjen! Motivet skulle såklart vara mina barnbarn. De är små och kusinerna växer upp som ”tvillingar”. Favoritbilden är när de pussas. Tänk att ständigt få se de små underverken och deras kärlek.

  Maria 2015-10-06 10:44:12
  Svara
 • Tävlar hos Petra oxå:)
  Men måste ju ta chansen hos dig med.

  Det dåliga samvetet. Jag skulle gjort det för länge sedan…
  Skapat fina fotoböcker till barnen.
  Första året. Första semestern. Julen hos mormor och morfar. Nu är den äldsta fem och den yngsta fyller tre i februari. Jag har liiiiiite att ta igen om man säger som så MEN detta skulle ge mig en ordentlig spark i baken- att äntligen komma igång. Att gå igenom alla tusentals (?!!) Bilder och skapa årsböcker med best of!!
  Please- make it happen;)

  alex 2015-10-05 21:49:32 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!