Barnrum,inspiration och färgval

noas rum

 

Nu ska jag ta tag i Noas lilla rum. Det kommer att bli ett litet krypin med en enkel färgskala och en mjuk och skön heltäckningsmatta på golvet och långa gardiner  från golv till tak i samma färgskala.

färger1

 

Färgskalan jag tänker mig att blanda upp med är de fyra färgerna ovan från Farrow and Ball. Apropå Farrow and Ball, har ni sett att min vän Hanna har en supertävling med just Farrow and Ball på sin blogg? Jag skulle gärna vinna det där färgaketet.

Nu måste jag sätta fart. Det står färdigställning av ett kontor jag jobbat med ett tag i Frihamnen på schemat och ikväll hoppas jag kunna visa er lite bilder från det projektet.

Ha en underbar torsdag kära bloggläsare.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej!
  Är också på jakt efter heltäckningsmatta till sovrum, men ljus. Har letat men inte hittat något bra. Har du tips på var och vad för typ av matta man ska leta efter? Har bara en bild i mitt huvud av mjuk matta med fina strån (ej för ”rya”) och helst naturmaterial…

  Lena 2015-10-15 21:09:36
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Jag vet inte var du bor, men jag har köpt våra via Heltäckande mattor i stockholm, de har bra koll och kan guida dig. // Sanna

   sannafischer 2015-10-16 07:13:44
   Svara
 • Hej!

  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig ang ett inredningsuppdrag. På vilken mejladress kan jag nå dig?

  Mvh
  Anna Hallerdal

  Anna Hallerdal 2015-10-11 14:47:47
  Svara
 • Himla härliga färger! Håller precis på med samma sak men har så himla svårt att hitta rätt ton på väggfärgen. Hade helst velat ha en dimgrön, lite eukalyptus grågrön ton på väggen men är rädd för att det blir för mörkt, för grönt osv i ett litet rum där det framför allt är morgonsol. Gör gärna fortsättning på inlägget med vad du väljer eller tips på väggfärger du gillar 🙂
  Något tips på gardiner? Även där skulle en svag pastellton vara intressant och inte bara vita…

  Jenny 2015-10-09 11:05:36
  Svara
 • underbar färgskala!! kommer garanterat bli jättefint!

  madeleine 2015-10-09 08:51:39
  Svara
 • Hej!

  Undrar bara hur det gick med vinnaren i Desenio-tävlingen? 🙂

  Emelie 2015-10-08 21:45:51
  Svara
 • Så fina färger du har valt! 🙂 Nu blev jag också inspirerad till att göra om här hemma! Tack för en som alltid kreativ och superinspirerande blogg! Ha en fortsatt trevlig kväll 🙂

  Sofia 2015-10-08 21:29:53
  Svara
 • Färgen längst ner till vänster har min son på sitt rum! Hade behövt mer belysning dock. Hade du satsat på en riktigt vass taklampa eller några mindre små lite varstans i rummet?!
  Hälsningar, Emms

  Emma 2015-10-08 09:51:15
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej, det beror lite på rummets storlek. men jag gillar punktbelysning, dvs fler små ljuskällor i ett rum 🙂

   sannafischer 2015-10-08 17:04:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!