Sju hösttrender hos Sickla Köpkvarter

Nu drar ett roligt samarbete jag har tillsammans med Sickla Köpkvarter igång. Ni har chansen att vinna mina och andra bloggares favoriter och fina inredningsprodukter. Klicka HÄR för mer info om tävlingen och hur den går till och kika in senare i veckan för att se just mina favoriter.

sickla

Jag har spanat in butikerna i Sickla och dess stora utbud och  plockat ut några säkra kort att satsa på i höst.

Sammet

sicklaköpkvarter13

 

sicklaköpkvarter14

 

sicklaköpkvarter4

 

Vill du ge ditt hem en lyxigare look, då är det helt enkelt sammet materialet att satsa på. Det behöver inte kosta skjortan utan du kan köpa dig en tygbit hos Ohlsons tyger eller satsa på ett färdigt kuddfodral hos Svensson i Lammhult.

Blanka Metaller

sicklaköpkvarter9

 

 

 

1678d410b533bf272e413f1cc91eba47 1effdf0a7ed28d2cfd1a13cbeef3cc0a

Ingen har väll missat hur mässing trenden breder ut sig i de svenska hemmen. Dessutom ser den ut att hålla i sig ett bra tag framöver. Hos bland annat Åhléns hittar du en mängd snygga accessoarer i det blänkande materialet.

Trä

sickla köpkvarter2

Genom att ta in naturmaterial som trä ger vi hemmet en mjukare och mer inbjudande look. Det behöver såklart inte vara en möbel utan räcker gott med en liten detalj.Spana in alla snygga skärbrädor hos bl.a Granit.

Mönstrade textilier

sicklaköpkvarter3

Vi ser mer och mer mönster på både mattor, kuddar, plädar och lakan. Hos selected by R.O.O.M  & Zandvoort hittar ni ett stort utbud av just detta

Mörka färger

c2c2a470c131b323718231975c7568d4

Nu vågar vi lämna vitt och fräscht bakom oss och satsa på mörka kulörer på väggarna. Ja jag skulle nog våga påstå att mörkt grå väggar är en av höstens stora trender. Men då är belysningen i rummet viktigare än någonsin. Hos Bright 1-2-3 hittade jag ett gäng godbitar att lysa upp hösten med.

Marmor

sicklaköpkvarter5

 

Carrera marmorn är en otroligt vacker natursten som känns både lyxig och klassisk. Vill man inte smycka hela sitt kök i materialet kan man alltid satsa på en skål, skärbräda eller uppläggningsfat i just marmor.

sicklaköpkvarter8

Våga satsa på Grön marmor, då är du helt rätt i höst.

Blommor

IMG_9128

Aldrig har väll snittblommor varit mer poppis, ju maffigare bukett desto bättre. Jag brukar tänka efter säsong och satsa på lite tåligare blommor som Hortensia, Eukalyptus och Tistlar. Det blir en riktigt skön kombo. S:t Eriksfloristen guidar dig rätt.

Alla bilder är inspirationsbilder, hos Sickla hittar ni liknande produkter som stämmer in på dessa trender och bilder. Bilderna är från Pinterest och mina privata.

Inlägget sker i samarbete med Sickla Köpkvarter.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Fint med marmor!

    katja 2015-10-26 19:19:03
    Svara
  • Hej! Kolla in den här unika etagelägenheten som ligger ute på hemnet nu!
    http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-vasastaden-linkopings-kommun-konsistoriegatan-13-b-8287417

    Em 2015-10-25 20:50:39
    Svara
  • Var är den blå sammetssoffan från??

    Pillan 2015-10-25 17:42:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!