Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vinn mina favoriter i Sickla köpkvarter

sickla

Jag gillar verkligen att shoppa i Sickla Köpkvarter. Det är så mycket härliga butiker under ett och samma tak och ett helt gäng bra restauranger. Jag har ofta vägarna förbi där då vänner och stora delar av min familj bor utåt. Så, ett brunchstopp på Urban Deli, en storhandling på stora ICA Kvantum Butiken eller ett efterlängtat ( för minifolket i familjen) lekstopp hos Andys lekland är mer regel än undantag.

ba1f1afb0d597f49b257d8ee0ef1ffcd_980x0_c_85_s_v4

 Just nu har Sickla en tävling där du kan vinna många fina inredningsprodukter. Bland annat mina favoriter. Tävlingen sker på Instagram och håller på fram till 9/11.

Så, har du vägarna förbi köpkvarteret i dagarna kan det vara värt att lyfta blicken. I taket hänger nämligen en hel del prylar som är utvalda av mig och några andra bloggare. Bland annat mina bloggkollegor Andrea och Niklas.

Golvet är även täckt av färgglada klistermärken märkta med ”inredningstävling med Sanna Fischer”. Och det är då du ser just mina två favoriter.

sickla_inredning-7

sickla11

 

En mönstrad matta från Åhléns och…

sickla12 sickla10

..kuddar från Selected by R.O.O.M.

Gå in HÄR för att läsa mer om tävlingen.

Du tävlar genom att:

– Ta en bild på produkten du vill vinna och ladda upp den på Instagram. Det kan vara en bild där produkten syns i ett sammanhang ,tex där de hänger i taket eller där den exponeras enskilt. Te.x om ni tar en bild på matta inne i butiken eller en miljö där ni stylat med kuddarna.

Man kan bara tävla om en produkt eller en ”produktenhet” i samma inlägg. Din valda pryl måste beskrivas i text också.

Till exempel så här:  Jag vill vinna de här kuddarna från Selected by R.O.O.M i tävlingen som @sicklakopkvarter har. #Sickla

– Inlägget ska taggas med @sicklakopkvarter och hashtaggen #sickla och du måste ha en öppen profil under tävlingsperioden.

Sickla tar kontakt med dig om du vinner.

LYCKA TILL NU!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanna! Vi bygger hus och ska ha pendlande lampor över sängborden (en sladd) som hänger ner med en lampa från taket. Jag har googlat runt och hittar inga bra alls, har du några tips? Både på sladd och glödlampa? Och sedan innerdörrar,de två sakerna är de vi inte hittar hur mycket vi än letar, du har så bra smak och älskar alla dina jobb du gör så tänker jag skriver och frågar. För att få in feelingen: Huset är väldigt designrikt, högt i tak, ljust och öppet. Utsidan är järnsulfat och vi kommer nog försöka ha det ljusgrått, vitt, marmor med mycket inslag av tyngre textilier i huset då jag gillar det ombonat. Kan du inte svara i bloggen men har en minut över får du gärna maila mig. Kram

    G 2015-10-29 19:16:12
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!