Hannas Room

HannaWessman-logo2

 

Ni har väl för sjutton inte missat att min älskade vän Hanna nylanserat sin inspirerande sida och blogg Hannas Room. Om ni mot förmodan har gjort det så bege er genast dit och spana in alla härliga bloggare, snygga bilder och inspirerande inlägg. För att inte tala om shoppen som Hanna startat med noga utvalda produkter. Jag har givetvis slagit till på en av hennes krukor.

Processed with VSCOcam with a8 preset

vsco-photo-4-3

Heja dig Hanna vad snyggt det blev, inget jag är särskilt förvånad över dock. Allt Hanna tar sig för blir snyggare än snyggast och  jag vill bara ta mig ett dopp i den rosa färgen på sidan. Den är helt perfekt. Jag vet vilket slit som ligger bakom Hannas Room och blir så stolt över min vän över allt hon ror i hamn!

Nu hoppas jag att vi snart får se Hanna här på min blogg med ”mitt inredningsliv”, så vi får ännu lite mer glimtar från hennes magiska Room.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Älskade vän! Tack! Du är för snäll du! Mitt inredningsliv är ditt 😉 Pussar

  Hanna 2015-11-03 09:26:33 http://hannasroom.com
  Svara
 • åh det har jag verkligen inte gjort, sidan är helt grym, jag tänkte också slå till på nån kruka eller två men shopen har inte riktigt varit med mig hela vägen än så länge. ja mitt inredningsliv med Hanna hade varit jätteinspirerande att läsa!
  ha en fin dag!

  madeleine 2015-11-03 06:30:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!