En natt på Grand Hotell

IMG_7632

 

I fredags överraskade min man mig med en natt på underbara Grand Hotell.. själv! Ja ni hörde rätt, en dröm för en trebarnsmamma.

IMG_7637

 

IMG_7639

Lugnet i deras magiska SPA fick till och med en duracellkanin som mig att gå ned i varv, även om min massös behövde påminna mig att andas ett antal gånger under massagen.. ha ha..

IMG_7631

 

Med den här utsikten utanför fönstret gjorde jag mig i ordning för att möta upp min kompis Hanna i baren, innan vi promenerade bort mot Sofis ”Ready for Takeoff” middag.

IMG_7634

 

Och såhär såg det ut när jag vaknade nästa morgon. Lite för tidigt för att vara okej men så är det väll alltid när man får chansen att sova. Som tur var väntade det bästa, nämligen Grand Hotells frukost.

IMG_7630

 

IMG_7603

 

IMG_7602

 

Frukosten var tillfälligt flyttad till Spegelsalen, den lokalen är helt förtrollande vacker. Jag satt där väldigt länge och åt och åt.

IMG_7635

 

Sen snörade jag på mig mina träningsskor och tog en lång promenad på Djurgården. Det känns som jag kan varenda sten på den rundan. När vi bodde i stan nötte jag och mina tjejkompisar många sulor där. Motion och tjejsnack är en oslagbar kombo.

IMG_7628

 

IMG_7627

 

Tjejsnack blev det efter rundan, när jag checkat ut och mötte upp Sofi för en brunch på Riche. Gårdagskvällen och livet avhandlades över en bättre moules marinières. Sen var jag redo att pipa hem till familjen och ta tag i lördagsmyset. Grand Hotell, jag längtar redan tills vi ses igen!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vilken man du har Sanna, ljuvligt med Grand hotel och tjej mys!
  Må bäst Sanna!

  Sanna 2015-11-04 18:53:18
  Svara
 • Underbart! Grand Hotells spa är bland det bästa! Tack än en gång för din härligt inspirerande blogg! Så himla roligt att följa den.

  Vänligen,
  Karin

  Karin 2015-11-04 13:57:52
  Svara
 • Ser superhärligt ut! Vackert rum på grand också!

  Emilia - Zollsgatan 2015-11-04 12:10:57 http://zollsgatan.se/
  Svara
 • Underbart!

  madeleine 2015-11-04 10:06:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!