Budget, mellan & Lyx

handkräm2

Veckans Budget ligger alltid vid min dator. En handkräm från H&M som luktar gudomligt och är sådär lagom fet.

bodyscrub

 

Veckans mellan är en citrusdoftande Body Wash  från Estelle & Thild.

ansiktsmask

 

Veckans LYX är min ansiktsmask från det Franska märket Biologique recherche. Dyr som bara den, men värd varenda krona.

Ja, där har ni veckans budget,mellan & Lyx ur mitt badrumsskåp. Nästa vecka kör vi samma runrik men i min garderob.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Vi har en brun soffa i vårt tv-rum och jag vill gärna piffa till den lite med fina kuddar. Men jag tycker att det är svårt att hitta en fin färg som matchar med det bruna. Skulle du kunna hjälpa mig med några tips? (Väggar och övriga möbler är vita.) häls Anna

  Anna 2015-11-05 20:55:26
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej, jag skulle satsa på nått mönster i beiget eller kanske mörkblått. Spana in nina kullbergs kuddar eller ta dig till ROOM om du bor i stockholm där finns massor. Vill du satsa på budget så tycker jag H&M Home lyckats med sina sammetskuddar. Lycka till.
   sanna

   sannafischer 2015-11-07 09:11:19
   Svara
 • Vart är den rosa almanackan/anteckningsblocket ifrån? Superfint! Kram

  Felicia 2015-11-05 18:02:48
  Svara
 • Fin ring! Var hittar jag den?

  Lina 2015-11-05 16:58:32
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Tack, den finns inte till salu just den här. Men liknande kan du hitta hos Sophie Gyllenhammar.

   sannafischer 2015-11-06 11:35:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!