Samsung TV-dinner

IMG_7807

 

Igår kväll var jag och mina underbara kollegor Andrea och Martin( som sladdade in direkt från TOKYO) värdar för en superhärlig TV-middag tillsammans med Samsung. Och ja, jag är precis lika trött som jag ser ut ha ha..Men glad!

IMG_7794

 

Vi höll till i de snygga lokalerna på Birger Jarlsgatan 18. En väldigt bra lägenhet för middag och fest. Tanken var att alla skulle känna sig som hemma och det tror jag verkligen att våra gäster gjorde.

IMG_7810

 

IMG_7813

 

IMG_7808

 

Tillsammans åt vi grym mat tillagad av kocken Didrik Spik och hans crew. Vad sägs om hemmagjorda pommes som friterats tre gånger och tagit lika många dagar att laga till, eller fem sorters olika chokladdrömmar. Jag kan säga att det smakade som en dröm.

IMG_7811

 

IMG_7809

 

Temat på middagen var Italienskt då vi åte den tillsammans framför Samsungs nya TV medan vi fick se ett avsnitt av Sopranos.

IMG_7812

 

o1hdupblsg14mjp9s5am

 

Jag fick lära mig en hel del om den här maffiga nya TV:n SUHD. Vilket ljud och vilken bild. Nanokristaller och 10-bitars panel gör att ljudet och färgerna vi upplevde var otroliga, det här är en helt ny nivå på TV-apparater.

Tack alla läsare som tävlat och kom och hängde med oss. Det är verkligen  alltid lika kul att träffa er och höra era peppande ord. Det är ju därför jag bloggar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!