Barnrum

farrow-ball-calamine-230-farg-1

 

På fredag är det äntligen dags. Då bygger vi upp ett nytt rum till vår minsta på övervåningen.

wallnuts

 

Det betyder att Lou får tillbaka sitt rum igen. Även om de älskar att sova tillsammans hon och storebror så vet jag att hon längtar efter ett eget rum där hon kan ha sina saker. I morse när jag frågade vad hon önskar sig i julklapp blev svaret -ett Dollystyle rum. Hmm vet inte riktigt om jag kan lova det… På bilden ser ni en bild från Lous gamla rum, där lillebror nu sovit. På väggen är det färgen Calamine från Farrow & Ball som jag älskar.

peinture_farrow_ball_230_calamine_scene

 

Men nu tror jag faktiskt att det lutar åt en annan färg. Väldigt passande är att jag ska på Farrow & Balls pressvisning just i dag. Jag hoppas hitta den perfekta kulören både till Lous och Noas nya rum.

Så, nu ska jag snabbt hoppa i kläderna, alldeles strax ska jag möta upp fotograf Jesper, aka Inredningsfotografen för ett ”hemma hos” jobb hos en av mina grannar. I eftermiddag är det även dags för ett möte hos arkitekterna som ritar på utbyggnaden av vårt hus. Vi är väldigt spända på att se vad de kommit fram till. Jag vill ju bara sätta igång med bygget, ja helst igår!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Sanna! Till att börja med, tusen tack för en härlig och inspirerande blogg!! Alltid lika härligt att kika in och se dina härliga inlägg och bilder;) Min råga är vart man kan få tag på denna vackra färg, Calamine från Farrow & Ball? Hittar bara på nätet. Vet du vilka återförsäljare det finns? Och ska man ha matt färg till ett barnrum? Vad skulle du rekommendera?

  Louise 2015-11-16 21:58:05
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej, I sthlm finns bl.a Garbo Interiör och ABC Färg. Kontakta annars Stiltyger som är återförsäljare och kan guida dig rätt. Jag har Calamine i min dotters rum och Farrow and Ball i alla barnens rum. Den är ju ganska matt, men jag gillar ju den typen av färg, så jag säger kör.

   Sanna

   sannafischer 2015-11-18 11:24:35
   Svara
 • Hej Sanna! Vad är dina bästa inredningstips? Vad har du gått för utbildning

  Katja 2015-11-11 20:12:17
  Svara
  • Svar på Katjas kommentar.

   Hej Katja, jag har ingen särskild inredningsutbildning utan har jobbat under många år. Vänligen, sanna

   sannafischer 2015-11-12 08:30:16
   Svara
 • Har jag drömt, eller har ni haft planer på att bygga nytt?

  Anna 2015-11-10 16:12:47
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jo det stämmer jättebra, men det blev ändrade planer. Vi blir kvar i vårt hus och kommer istället att bygga ut:-) ett väldigt bra beslut känns det som.

   sannafischer 2015-11-10 18:34:03
   Svara
 • Åh sa fint det kommer att bli. Håller själv på att göra om ett flickrum och ett litet pojkrum så ser fram emot att få se mer från Lou och Noas nya rum. Alltid lika fin inspiration till stora och små från dig. Kram

  sara 2015-11-10 13:16:19
  Svara
 • underbart befriande att höra att de även hos er finns önskemål som inte riktigt faller en själv i smaken….hos mina 8-åring är det ena dagen rymdtema som önskas för att nästa dag raskt bytas mot ett cup-cake-rum (det där Fixa Rummet inspirerar hahahaha).
  tar tacksam emot fler tips på barn å tweenie-rum tycker det är så svårt att hitta rätt när man dessutom har begränsad yta och budget.
  ha en härlig tisdag!

  madeleine 2015-11-10 10:26:38
  Svara
  • Svar på madeleines kommentar.

   Ja, ibland tänker jag att det vore kul att låta dem gå loss själva. Tänk vilket spännande resultat.. ha ha

   sannafischer 2015-11-10 18:36:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!