Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Davida Cashmere, Flowery.se och fredagsfeeling.

davida

 

Det första jag gör när jag kommer hem är att hoppa ur mina jeans och i mina dundersköna cashmere byxor från Davida. På riktigt, det finns inget härligare än att mysa runt i dessa. Dessutom är de väldigt snygga, vilket är en fördel då det verkligen inte gäller alla ”hemma mysplagg”.

flowery.se

 

Nya rosor på bordet tack vare Flowery.se. Jag kan inte nog hylla denna tjänst. Vad himla härligt det är att få färska blommor till dörren varje torsdagkväll!

Så, nu tar jag och min familj fredag, brasan är tänd och regnet öser ner. Just nu gör det absolut ingenting. Ok, nu lät det här så helylle.. ha ha.. vi får se hur länge alla barnen håller sams, vem som välter ut popcornskålen först och hur länge de kan enas om samma TV-program. Happy Friday kära bloggläsare.

Jo just det, jag har bakat världens kanske godaste efterrätt, helt utan socker och vitt mjöl. Receptet kommer nästa vecka, det lovar jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Var är heltäckningsmattan ifrån och vad är det för material? Jättefin!

  Lena 2015-11-15 09:55:46
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Det är en matta som jag köpt hos Knut Mattor på Östermalm. Kolla med honom och hälsa från mig så vet han vilken det är.

   sannafischer 2015-11-15 11:06:08
   Svara
 • Måste fråga för jag förstår inte riktigt, vad är hypen kring Flowery? Kostar 250:- i veckan för prenumeration vilket vilken blomsterbutik som helst skulle kunna leverera till dörren och helt ärligt i mitt tycke, med finare blommor? Berätta varför du tycker så mycket om Flowery?

  Karoline 2015-11-14 15:56:58
  Svara
  • Svar på Karolines kommentar.

   Hej Karoline, det jag gillar är att det faktiskt kommer en bukett till min dörr, samma tid varje vecka utan att du behöver tänka. Självklart gillar jag att välja mina egna blommor och de dagar jag hinner köper jag egna att komplettera med ett fylla andra vaser.Absolut en tjänst men kan leva utan, men som just nu är kul och praktiskt för oss att testa. Jag gör det mycket för att se om det är nått jag kan rekommendera mina kunder, som är helt ointresserade av blommor och inte vill, orkar, hinner eller kan välja en egen bukett varje vecka. Framförallt gillar jag att det är två kvinnor som startat företaget, heja alla entreprenörer som genomför sina ideér och drömmar och dessutom paketerar det snyggt. Just i stockholm är det nog inte så många blomsterbutiker som levererar en stor bukett för samma summa just nu, bara utkörning kostar ju en bra slant så då blir det inte mycket kvar till själva blomsterkvasten tyvärr. Jag tycker Flowerys buketter har varit både generösa och spännande. Ha en fin söndag och tack för att du kikar in här. sanna

   sannafischer 2015-11-15 09:57:55
   Svara
 • Hej! Hör inte så mycket till detta inlägg, men tycker att allt du visar från ditt hem är sådär alldeles extra fint och vill tacka för all inspiration. Just nu är jag på g att göra om golven hemma och har sett tidigare att ni verkar ha fantastiskt fina golv, hur är de behandlade? Tack!

  Karolina 2015-11-13 23:00:20
  Svara
 • Happy friday fina Sanna, här ligger bubblat på kylning och blommor på bordet och ljusen är tända blir inte mycket bättre än så, ja ska vara brasan då
  Kanske få be mannen tända en. 🙂
  Må gott Sanna!

  Sanna 2015-11-13 17:37:10
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!