Barnrum i Blue Gray från Farrow & Ball

IMG_8430

Då vi la våra flyttplaner åt sidan började en  ny planering av vårt nuvarande hus. Vi kommer att bo kvar ( vilket känns fantastiskt) och just nu ritar några arkitekter på en utbyggnad av huset som vi tror och hoppas kommer bli toppen. Men undertiden så styr vi om lite på vår nuvarande övervåning och bygger ett litet krypin till vår minsting Noa.  Rummet börjar äntligen ta form, men vi väntar fortfarande på nya gardiner och en lampa. Så, en provisorisk gammal gardin åkte upp bara för ljusets skull, trots den mörka årstiden.

Väggarna är målade i Farrow & Balls nyans Blue Gray och på golvet ligger en mjuk, lite silkig heltäckningsmatta i en varm lite grå/beige ton som lirar fint med väggfärgen. De nya gardinerna kommer gå i en blågrön ton som jag hoppas kommer rama in det lilla rummet. Jag tycker verkligen om små barnrum, hela familjen vill mysa inne hos Noa nu.

Noas spjälsäng som han haft sedan starten kommer från IKEA och jag har målat den i färgen, Lamp Room Gray från Farrow & Ball. Ett enkelt och billigt DIY tips för er som letar efter en spjälsäng.

Mer bilder på det lilla, lilla rummet kommer när alla detaljer är på plats.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Fint ! Dina element skydd har ni gjort dom själva eller köpt ? Funderar på o göra egna. Ha en trevlig helg

    Mia 2015-11-20 22:34:31
    Svara
    • Svar på Mias kommentar.

      De är jag som ritat och en snickare som byggt när vi flyttade in i huset. Kul att du gillar dem.

      sannafischer 2015-11-21 16:09:29
      Svara
  • Åh så fint det ser ut att bli. Undrar var man köper en fin heltäckningsmatta i bra kvalitet? Tack för tips och trevlig helg // Sara

    Sara 2015-11-20 17:21:04
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      Min är köpt på Heltäckande mattor i stockholm. De är snabba och har ett bra utbud. Du kan även kolla Happy Homes på sibyllegatan, där finns också bra mattor.

      sannafischer 2015-11-21 16:10:13
      Svara
  • Så fint! Jag älskar snygga heltäckningsmattor, jag drömmer om en mörklila till sovrummet…

    Sara 2015-11-20 12:56:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!