Lisa Yang, Becore med Piper, Thanksgiving och vitaminer från VitaViva

Ok, nu har det gått ett tag sen jag tömde min telefon på bilder som hamnade här. Jag har förstått att det är ett av de inläggen som ni gillar bäst. Så glöm nu inte att lämna en hälsning ibland, det är ju så mycket roligare när man vet att ni är med. Slutsnackat, här kommer ett bildregn från min senaste vecka.

IMG_8642

IMG_8643

 

Jag har ätit frukost med en tjej som inspirerar mig massor. Lisa Yang, som driver ett underbart klädmärke i eget namn. Tillsammans med Lisa och hennes kollega Sara så pratade vi bort några timmar på Riche. Jag gick därifrån fylld med energi. Runt halsen bar jag också en underbar cashmere halsduk i blått och grått från just Lisa Yang.

IMG_8233

Jag har ätit tryffelpasta och druckit rödpang hemma i min kompis Ulrikas nyrenoverade lya. Så himla fint är det, det var en väldigt härlig och go kväll på alla sätt.

IMG_8543

Jag har njutit av morgonsolen i förra veckan som letade sig in i vårt sovrum. Det gäller ju att suga i sig varje sekund av D-vitamin som bjuds.

IMG_8238

IMG_8239

Jag har varit på en matlagningskväll hos  Glowby/Ulrika, vi fick testa på att laga Detoxmat.Vi var ett glatt gäng på 8 tjejer som köade till matmixern, skrattade över brända mandlar och skålade i vin när maten stod på bordet. Jag ger oss 10 av 10 möjliga, för maten blev kanongod.

IMG_8235

Jag ( eller vi) har hängt med min syster och hennes små döttrar. Älskar de där små flickorna, lika mycket som Mary ser upp till sin storkusin Lou.

IMG_8541

Å så den här då, kolla bara in den här lilla godbiten, min systers minsta. F, du är så himla gullig!

IMG_8538

Tillsammans med våra små gullisar åkte vi till kyrkogården och hälsade på våra saknade morföräldrar.

IMG_8537

Tod vet att min morfar älskade Läkerol ( precis som han själv), så på eget bevåg ville han köpa med sig en ask för att lägga på graven. Hoppas morfar tycket det smaka.

IMG_8536

IMG_8535

IMG_8534

Jag har spanat och shoppat julblommor på Ulriksdals trädgårdar. Älskar det stället i vanliga fall, men nu kring jul då är det magiskt. Åk dit!

IMG_8533

 

Vi har välkomnat en ny kompis. Lilla underbara, gulliga GG, vi har längtat efter dig.

IMG_8597

Jag är ett riktigt Becorefan, så det var extra kul att få köra ett pass när Piper Michelle, deras cheftränare/lärare var här från L.A. ( jag bjuder på den här gräsliga bilden) Vilket pass, en sådan energi hon har. Jag är typ fortfarande helt slut, och visst är mina ”becore” strumpor snygga!! Här hittar ni en  intervju med Piper om ni vill läsa varför becore är så bra!

bild

Efter passet blev det en sashimi/köttbulle date på Broms. Mat har väl aldrig smakat så gott som efter ett hårt träningspass?!

IMG_8623

När vi ändå är inne på hälsa så kan jag berätta att jag träffade de här två grymma danskorna hos Patriksson Communication i veckan. Bianca till höger driver VitaViva. Ett företag med naturliga vitaminer och mineraler. Jag gick igång på alla cylindrar och hade kunnat stanna i timmar. Det var så inspirerande att lyssna till Bianca och hennes vision. Nu testar jag ett gäng produkter och återkommer inom en månad med en recension. Så spännande tycker jag.

IMG_8542

Så här fint hade min vän Christel dukat när hon bjöd in till tjejmiddag. Gott och bubbligt var det också!

IMG_8803

Det har fredagsmyst, maxat sådant. Både jag och alla mina barn är lite smått galna i popcorn. Noas små fingrar är snabba i skålen. ( ledsen för suddig och gul bild)

IMG_8652

Vi har spanat på julklappar och bytt köksbordet mot restaurangstök. Tänk att det här är mitt gäng. Då Thanksgiving firats i helgen är det väll ett ypperligt tillfälle att tala om hur jäkla tacksam jag är för de här fyra människorna i mitt liv. Oändligt. Mina människor.

IMG_8805

IMG_8708

IMG_8801

IMG_8802

För Thanksgiving har vi firat, för första gången. Våra vänner bjöd på en riktig fest. Kalkon,stuffing,grillade mashmallows, scones och kolapaj. Vi rullade bokstavligen hem. Inte mindre än 19 barn har vi lyckats samla ihop och ljudnivån är därefter. Det blev en grym dag ute på Värmdö med ett väldigt glatt och högljutt gäng.

IMG_8800

Så var det äntligen dags att tända första ljuset. Jag gjorde det lätt för mig och kör på samma ljusstake som förra året. Bandet har till och med suttit kvar så med lite ny mossa och några ljus var den snabbt adventsklar.

IMG_8795

Jag och barnen har bakat pepparkakor i sann adventsanda. Som det verkar ha bakats i dag, i alla fall om man ska tro mitt Instagram flöde. Här ser allt lugnt och fridfullt ut, men jag lovar att baka med tre barn, varav en 1,5 åring är ett smärre kaos.. ha ha..

IMG_8234

Nu ska jag avsluta den här helgen i soffan, för nu väntar en minst sagt intensiv vecka. Har du orkar skrolla hela vägen ned hit så önskar jag dig en fin söndagkväll.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Klart man orkar scrolla hela vägen! Så inspirerande blogg du har Sanna!

  elin 2015-12-01 20:22:03
  Svara
 • Du er så flott. Liker din blogg veldig godt !

  Ida 2015-12-01 15:38:53
  Svara
 • Hej Sanna,

  Tack för en alltid lika inspirerande blogg!
  Vart kommer dina fina skor ifrån?

  Vänliga hälsningar

  Theresia 2015-12-01 12:20:33
  Svara
 • Älskar när du tömmer mobilen <3 🙂

  Lisa 2015-11-30 23:57:27
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Vad kul, det ska jag försöka göra oftare. Jag älskar när ni lämnar en hälsning 🙂

   sannafischer 2015-12-01 08:58:38
   Svara
 • Så många härliga bilder! Och som jag älskar Noas barr alltså. Längtar efter er!! Puss

  Annica 2015-11-30 21:27:10
  Svara
 • Tack för ljuvliga och inspirerande bilder! Det är alltid en fröjd att komma hit och läsa 🙂

  Helena 2015-11-30 17:56:28
  Svara
 • Vilka härliga bilder du lagt upp! 🙂 Så roligt att få ta del av din vardag och vad du inspireras av! Jag har inte besökt Ulriksdal ännu men ska definitivt försöka åka ut dit nästa helg och inspireras av allt det vackra 🙂 Så stort tack för en som alltid superinspirerande blogg! Kram

  Sofia 2015-11-30 17:03:07
  Svara
 • Hej. Gillar verkligen din blogg, så mycket härliga inlägg. Den där flos lampan är så fin, jag ska köpa en men funderar på storlek. Har du med 30 eller 50 lampor? Tack på förhand
  Med vänlig hälsning,/ shana

  Shana 2015-11-30 15:18:38
  Svara
 • ah mä såklart man orkar scrolla!! bästa inspirerande bloggen ju! älskar bilden på noa vid popcornskålen….håret, så jäkla ljuvligt!! ha en härlig vecka!

  madeleine 2015-11-30 10:38:08
  Svara
 • Hej!
  Alltid lika trevligt att läsa när du delar med dig av din vardag. Ha en fin start på veckan!

  Vänligen,
  Karin

  Karin 2015-11-30 09:49:23
  Svara
 • Så fina bilder!
  Tänkte passa på att fråga vart du köper dina jeans. Är också kort men tycker det är så snyggt när du har lite ankel korta.
  Tack för fin blogg!

  Sata 2015-11-30 08:53:07
  Svara
  • Svar på Satas kommentar.

   Jeansen som du nog sett på senaste är från Zara, de är så tunna att jag kan vika upp dem lätt. spana in dem. 🙂

   sannafischer 2015-11-30 10:11:17
   Svara
 • Tack detsamma! Alltid lika härliga och inspirerande inlägg! Kram

  Annie 2015-11-29 23:54:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!