Work It

layered matta3

Stora delar av dagen kommer att spenderas här. Jag har en del skrivjobb som ska bli klart, en rolig presentation av möbler till en kund och lite annat skrivbordsfix. Däremellan ska jag styra upp logistiken för tre barn under några dagar. För i morgon åker jag och min man tillsammans med ett gäng vänner på en efterlängtad Londonhelg.

Så, med det önskar jag er en fin dag så ser jag till att tidsinställa ett gäng inlägg när jag är på resande fot. Något särskilt ni önskar er till Bloggen från London?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!

  Måste fråga om mattan du har. Funderar på att beställa. Hade tänkt att ha den till våra cognacfärgade skinnsoffor. Tror du att de färgerna skulle funka ihop eller drar mattan åt någon särskild färg?

  Tack 🙂

  Justina Velin 2016-04-13 17:27:24
  Svara
 • Va mysigt.
  Lite härlig jul dekoration och vardagslyx.
  Ha en fin resa!

  Vänligen,
  Karin

  Karin 2015-12-03 16:38:39
  Svara
 • Vart kommer skrivbordet ifrån? Lagom litet och snyggt!

  Johanna 2015-12-03 14:57:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!