Julerbjudande -Lisa Yang

I min garderob har jag en riktig favorittröja. En sån som funkar till allt. Det är en svart Cashmere tröja från Lisa Yang.

IMG_9284-2

Inte världens bästa bilder, men ni ser ju hur glad jag är i tröjan, ha ha. I vilket fall, på bilderna har jag den över en svart sidenskjorta till ett par jeans och klackar och jag kände mig precis lagom uppklädd när jag gick på årets bästa julbord.

2-shop-by-look 3-shop-by-look 1-shop-by-look

 

Jag bjuder istället på lite vrålsnygga kampanjbilder från kollektionen med Emma Elwin. Det är tröjan på sista bilden som jag pratar om. Hur sm helst har Lisa Yang nu gett mina läsare 20% på allt i shoppen. Det vill ni inte missa. Det här är plagg som lever i evighet. Så, unna er själva eller ge bort en mössa, poncho eller ett par underbara hemma mys byxor i jul.

Skriv in koden LYCH20 när ni checkar ut. Den gäller bara fram till den 20 december så ni hinner få era plagg innan jul.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vart är dina svarta skor ifrån? Snygga!

  Johanna 2016-01-02 14:35:47
  Svara
 • Vilken fin tröja! Vilken storlek har du?

  Nora 2015-12-14 17:54:09
  Svara
 • Så glad vill jag också vara!! 🙂 Vilken modell är det på din tröja?

  Klara 2015-12-12 23:21:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!