Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Acne Bags

1KA154-295_A__2

 

Acne lanserar ett gäng nya väskor i sin kollektion. Jag är ett stort fan av deras väskor och har saknat dem i kollektionen på senaste tiden. Men nu ska de alltså bli en bestående del igen. Den här bruna färgen är precis den jag vill ha på en väska i år.

1KC154-141_A__1

 

Men min favorit ur kollektionen är den här blå tonen. Så himla fin i vår till alla svarta och grå plagg. För att inte tala om vitt till sommaren.

1KI154-400_A__1

 

Det jag saknar i min egen ”väskgarderob” är den lilla röda. Jag tycker det är kul med alla detaljer på den här, men tror nog att min röda ska vara lite mer av en aftonväska. Vad säger ni? Har ni någon favorit av de ovan?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Vill bara säga tack för att du skriver så bra blogg om indredning. Tack för all arbete/inspiration du lägger ner. Hoppas du får en fin jul!

  Hälsningar! Katja

  Katja 2015-12-18 00:17:07
  Svara
 • åh ja den blå….

  madeleine 2015-12-17 14:43:11
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!