Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Paolo Curtin från Linum

Lous rum kollage

 

Inne hos min dotter Lou har det kommit upp ett par nya sammetsgardiner, Paolo från Linum. Färgen går inte att fånga på bild. Den är i en perfekt lite smutsrosa ton, inte alls så mörk som den ser ut på bilderna. Rummet har genomgått en liten förvandling på senaste ( jag har visat den nya väggfärgen och den heltäckande mattan) och jag lovar att visa mer när allt är på plats. Näst på tur är en ny sänggavel, måste bara bestämma mig för vilken färg och i vilket material den ska vara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • så jättefint! skall bli kul att få se det färdiga resultatet

    madeleine 2015-12-30 07:50:47
    Svara
  • Så fint det blir! 🙂 Färgerna är verkligen supersnygga tillsammans. Är det en liten eller stor ”Liv lampa” från Klong som hänger i rummet? Funderar på att beställa den mindre till vårt sovrum så ville bara få en idé om hur stor den är. Önskar dig en fortsatt trevlig kväll! 🙂

    Sofia 2015-12-29 17:39:25
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!