20-tals dröm i Bromma

hall

I senaste numret av Elle Decoration får vi följa med hem till Linums chefdesigner Karin Ward. Hon bor i en 20-tals villa bara ett stenkast från där jag växte upp i Bromma. Området är fyllt med gamla 20/30 tals villor och jag älskar dem.

koksbord_inspiration_dansk_56894c9a2a6b22a39f0e1758

Ljuset i matsalen är magiskt och jag skulle gärna slå mig ned här för en lång middag. Karin gör ett fantastiskt jobb med Linum och så är hon dessutom så väldans trevlig och inspirerande som person. Vill du se mer av Karins fina hem spana in det hos Elle Decoration.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej

  har letat ihjäl mig efter denna matta men tycks inte hitta den någonstans…vet du om den fortfarande finns till försäljning?

  tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

  /Monika

  monika 2016-01-07 22:34:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!