Nyårslöften- eller snarare mål 2016

Nyårslöften, det är faktiskt inget jag har eller egentligen någonsin haft. Jag vet i sjutton om jag tror på det där, eller snarare det är kanske helt enkelt inte är för mig?

6be9d91dbca0b54b93ba43fac0073312

 

Med det sagt så tänkte jag i stället ge er några av mina mål. Saker som jag gärna förbättrar och gör mer av 2016.

hälsa

Jag har blivit riktigt biten av en träningsform för typ andra gången i mitt liv. Be.core är helt fantastiskt. Så, 2016 är mitt mål att hålla uppe min träning där och bli starkare i kroppen än jag någonsin varit!

resor

sommarn1

Ett annat mål eller vad man ska kalla det är att resa mycket. Ja, ni fattar, resa så ofta det bara går med min man, vänner eller med hela min familj. Minst två nya platser, förutom gamla favoriter vill jag besöka under 2016! Ovan ser ni ett litet plock från bilder i min mobil på platser jag besökte 2015.

familj

Så en sak till då. Något jag jobbar på mest hela tiden, det är att stanna upp och andas. Ja, 2016 är året då jag tar bättre hand om mig själv och tar fler och längre pauser tillsammans med de som betyder allra mest!

Med det sagt så är jag nyfiken på att höra hur det ser ut för er? Har ni några nyårslöften eller tänker ni som jag och ger er själva små mål längs vägen?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Tusen tack! <3

  Katja 2016-01-09 18:50:30
  Svara
 • Jag håller med dig, konkreta mål som är möjliga att genomföra är alltid mest motiverande tycker jag. Jag har två små barn och bor utomlands och våra semestrar de senaste två åren har bestått i att kuska runt till familj och vänner. Kul – så klart – men inte så avkopplande. Så i år blir det fokus på resor med bara familjen och att strunta liiite mer i vad andra förväntar sig av oss.

  Tack för en inspirerande blogg, tittar in ofta och uppskattar verkligen vad du skriver.

  Kram Marie

  Marie 2016-01-07 10:13:29 http://www.vavawoom.com/sundaysupper
  Svara
 • underbart inlägg!! din blogg ger mig så oerhört mycket inspiration, den hjälper mig och motiverar mig på så många olika plan, TACK!!!!
  2016…..ja jag är nog lite mer som dig inga nyårslöften utan istället förbättringsområden, jobbar ständigt på att bli bättre på att leva och njuta i nuet med familj och vänner, låter kanske konstigt men jag tycker att det kan vara svårt. Sen försöker jag jobba på att inte ha dåligt samvete för träningspassen som inte blir av utan istället klappa mig på axeln när mina löprundor faktiskt blir av, det är väl mina främsta mål eller löften inför 2016, Kram

  madeleine 2016-01-07 08:16:22
  Svara
  • Svar på madeleines kommentar.

   Precis så, man ska ge sig själv en ordentlig klapp på axeln med jämna mellanrum. Viktigt att komma ihåg. Kram

   sannafischer 2016-01-07 19:30:12
   Svara
 • Hej!
  Vilket fint inlägg! Jag har lite svårt för nyårslöften, tror mer att det blir stor press, och att man ger gärnet precis i början men sen tröttnar eller faller i gamla mönster. Men alla är vi olika, och det passar säkert för många andra. Som jag har längtat till 2016! Vi blev fler i familjen i slutet av året, och i nio månader kämpade jag mig igenom vardagen med en konstant foglossning. Som jag har saknat mina löparrundor och promenader. 2016 kommer bli året jag börjar bygga upp mina muskler och hälsa igen och njuta av mitt underbara liv!
  Tack än en gång för en fantastisk blogg, Älskar den!
  God fortsättning,
  Vänligen Karin

  Karin 2016-01-06 19:24:20
  Svara
 • Lägger också upp mer målmässigt. Hra liknande mål jag med samt att finna nytt jobb, testa nya recept, börja dansa, och sen alla andra viktiga mål både stora som jag delat upp i delmål och små mål längst vägen. 🙂

  Lycka till med dina mål! <3

  Katja 2016-01-06 17:29:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!