Bröllopsdag, spa och Casa Tua

_DSC1287 (1)

I år firar vi nio år som gifta, tretton år som par och hela tjugosex år som vänner. Tänk om vi hade vetat den där dagen i fyran på Ålstensskolans gård när vi spela Dunken. Ha ha.. tur var väll det! Men NIO år som gifta, herregud vad det har gått fort. Jag fick i alla fall börja vår bröllopsdag med en brakfrukost och två magiska timmar på hotellets SPA. Jag spann som en katt medan Jetlagen sakta lämnade min kropp. Min man vet att SPA är det absolut BÄSTA jag vet!  Det här var dessutom en av mina bästa spa upplevelser någonsin.

IMG_1020

 

IMG_1073

 

Lagom tills jag var klar sken solen och jag mötte upp hela mitt gäng vid poolen. Där uppe i luften bakom palmerna bor vi.

IMG_1127

 

Vi fick även påhälsning av den här liraren vid poolen… alltså hjälp! På hotellet lät oss snällt veta att det här är den lilla av de två. Hans kompis kallas Godzilla för han är så stor. Behöver jag tala om hur osugen jag är på att träffa honom? Barnen var i alla fall väldigt nöjda över mötet med den här filuren 🙂

IMG_1072

 

IMG_1071

 

På kvällen åt vi middag på klassikern Casa Tua med ett gäng vänner.  Casa Tua är inrett i Hampton stil med  Ralph Lauren feeling och med grym Italiensk mat. Boka bord ute i trädgården för en riktigt härlig upplevelse. Den är superfin och romantisk. Casa Tua som även är ett litet hotell och har en bar för medlemmar är ett måste om du kommer till Miami. Stället ägs av en familj som syns överallt på privata foton i huset. Även menyerna består av privata familjebilder på den snygga familjen och deras vänner.

casa

 

Ägarna Miky & Leticia Grendene vill att deras gäster ska känna sig som hemma och jag tycker de har lyckats. Vi hade en härlig kväll och åt jättegod mat.

IMG_1068

Nästa gång blir det chefs table på bilden ovan med barnen. Jag är nyfiken på vilka pastor som kocken kommer att bjuda på där.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Å vilka underbara bilder, jätte grattis till er på er 9 åriga bröllops dag.
  Njut av härliga Miami och som sagt den stora ödlan hoppas jag du slipper 🙂 så läskigt med bara den lilla ju.
  Må bäst Sanna!

  Sannna 2016-01-21 17:58:32
  Svara
 • Grattis till Er! ❤️ Vilka härliga bilder du bjuder på. Även fast jag tycker väldigt mycket om när vintern bjuder på snö och kallare temperaturer får jag en längtan till just sol, bad och värme när ser ditt inlägg.
  Må så gott!

  Vänligen,
  Karin

  Karin 2016-01-20 19:24:58
  Svara
 • ser ut som ni har det helt underbart!! 9år som gifta, WOW!! va häftigt att ni känt varandra såååå länge som 26år!
  usch den där Godzilla å polaren på bilden hade jag gärna avstått att möte med.
  KRAM

  madeleine 2016-01-20 08:30:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!