Veckans Lista

Ni märker säkert att bloggen går lite på halvfart, men jag är ju faktiskt på semster 🙂 Jag hänger med min familj 24/7 och försöker verkligen ta vara på tiden, men bloggen kickar igång som vanligt igen om några dagar när jag är tillbaka i Stockholm.

Här kommer i alla fall Veckans Lista, för önska det får man alltid.

11A156-60C_D_474

 

En ljusblå skjorta från Acne står på min lista. Fin som den är och perfekt under en tjockare tröja. Älskar detaljerna vid ärmslutet.

SilentRiver_14400736782015804610

 

 

Jag älskar Isabell N Wedins bild ”silent river” som finns att köpa hos Piqmo.

watering

Jag behöver verkligen en ny vattenkanna hemma. Jag skulle inte tacka nej till den här designad av Anderssen & Voll  för Menu.

ERB_2015_samsung_serif_ambiance-wood_08

 

Vi har en liten TV i vårt kök. Jag älskar att ha nyhetsmorgon på när vi äter frukost. Men jag älskar inte TV.n som sitter på väggen. Vi har spanat på Samsungs nya TV Serif. Den är tunn och mer som en del av inredningen. En vit liten variant skulle passa perfekt i vårt kök.

image_manager__fullimg_ikkii_3_1

 

För att hantera vintern och slasket som härjar där hemma tänkte jag satsa på ett par svarta vinterboots från IKKI. Perfekta att susa runt i mellan dagis, skola och vardagsbestyr.

PH132764-731x1024

 

Sen vill jag ha typ allt från Ingegerd Råmans kollektion VIKTIG för IKEA. Jag tycker att hon är fantastiskt duktig och ser verkligen fram emot det här samarbete. Jag tror det får bli till att köa.

green-interiors

 

Efter att ha blivit tipsad om den här boken ”greenterior” , hos TantJohanna blev jag nyfiken. Den hamnar absolut på veckans lista, jag vill läsa mer.

STB028_sallylight

 

Nog för att den här semestern lider mot sitt slut, men jag hoppas få använda bikini mycket i sommar. Här i Miami har jag spanat in Marysias snygga men dyra bikinis. Jag drömmer om den här bikinimodellen ”Antibes” i svart.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • detta alltid lika uppskattade inlägg! så mycket fint som jag fått tips om här å så även denna dag, en vattenkanna likt den ovan hade gärna fått bo hos mig ☺

    madeleine 2016-01-29 07:59:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!