Inredningsplaner, sydeuropa och mjuka toner

Palmamix3 palmamix4 Mallorca1 mallorca2

 

Just nu snurrar det för fullt i mitt huvud, hur ska det se ut i huset på Mallorca? Här är ett gäng bilder som jag samlat på mig de senaste dagarna. Vi får se vart det slutar men jag tror att de här färgerna får sätta tonen för huset och inredningen. Har ni tips på marknader eller butiker jag inte får missa när jag åker dit nästa gång så lämna gärna en kommentar.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh så kul! Ser fram emot mycket bilder och inspiration!

  Emma 2016-02-08 14:03:16
  Svara
 • skall bli så himla kul att få följa er Mallorca-hus-resa! kommer garanterat bli fantastiskt!

  madeleine 2016-02-01 08:10:34
  Svara
 • Hej!
  Skulle bli så glad om du ville berätta vad du hade för vit snygg skjorta och svarta anklejeans på en av de senare instagrambilderna? Kan det vara Acnes skjorta? Vad har du för strl i den isåfall?Så snygg outfit!!
  Kram
  Linda

  Linda 2016-01-31 15:48:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!