Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vinn lyxigt doftljus från Airwick

_DSC1278 (1)

 

Ett av de första intrycken man får när man kommer hem till folk tycker jag är dess unika doft i hemmet. En fördel då är ju förstås att det doftar gott :-). Airwick har nyligen lanserat en ny serie med härliga doftljus.  Jag har fått testa två olika dofter ur serien Life Scents och min favorit blev ”Mystical Garden”.  Ett ljus som tar oss med på en upptäcksfärd i en hemlig trädgård med dofter som solmogna hallon, blomstrande rosor och mashmallows. Hur härligt låter inte det?!

_DSC1273

 

Ljuset hamnade direkt inne på Lous rum. Hon älskar att ljuset skiftar i färg och tänder det så fort hon kommer hem. Självklart håller vi det under uppsikt och låter ljuset brinna en kort stund för att sprida doft och släcker det sen.( det behövs bara en kort stund för att sprida en fräsch doft i rummet) Ljuset innehåller även ett batteri som driver färgskiftningen och när ljuset brunnit ned till ca 2 cm kommer det att stänga av sig själv. Så himla bra!

Det speciella med Airwicks nya doftljus är att de ändrar färg men också doft. De här ljusen har tre doftnoter som vartefter ljuset brinner kommer fram med färgskiftningarna. Ljusen ger alltså en flerdimensionell doft.

_DSC1286

 

Så här ser ljuset ut när det inte brinner. Ni hittar dem ljusen på ICA, Coop och Hemköp till det grymma priset av 59,50 kronor.

_DSC1269

Nu har ni chans att vinna två ljus ur Life Scents serien, ett av varje sort. Tävlingen avslutas nu på fredag kl 12.00. Det enda ni behöver göra är att lämna en kort kommentar med en motivering till varför ni vill vinna ljusen så drar vi två glada vinnare på fredag! Lycka Till nu.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Förstår ni får betalt för dessa tävlingar. Dock finns det ingen inspiration i en tävling med ljus från ett företag som tillverkar toalettrengöringsprodukter. Älskar din blogg i övrigt och saknar dina ”veckans budgettips” inlägg.. Mvh Johanna

  Johanna 2016-02-09 14:48:45
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Precis Johanna, då jag lägger ned en hel jobb på bloggen så måste ju även jag få betalt. i bland blir det samarbeten med något som faller dig i smaken, i bland med något som faller någon annan i smaken. Det blev två glada vinnare av ljusen så det finns nått för alla. Jag ska snarast försöka knåpa ihop ett inlägg på budgettemat.Jag tycker övervägande att jag har inlägg som inte är samarbeten, så det känns okej att smyga in ett då och då.
   Vänligen, Sanna

   sannafischer 2016-02-09 18:23:30
   Svara
 • Mormor har dessa härliga ljus och jag vill såklart ha samma då de gav en härlig känsla på familjemiddagen i helgen 🙂

  Julia 2016-02-07 03:55:32
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna ett doftljus till brorsdottern som snart fyller år. Hon älskar dem! Själv får jag huvudvärk.

  Helena i Uppsala 2016-02-04 23:27:54
  Svara
 • Vill komma hem till en väldoftande hall, skulle ställa ljuset på bänken och njuta av det varje gång jag går förbi

  Jessica Hellström 2016-02-04 19:05:14
  Svara
 • Underbart med doftljus. Lyxigt och välkomnande när det står och brinner. Perfekt till alla hjärtans dag.

  Sofie Andersson 2016-02-04 14:41:24
  Svara
 • Älskar doftljus och skulle så gärna vilja vinna dessa. Spännande kombination av doft och färg.

  Susanne 2016-02-04 11:50:54
  Svara
 • Älskar doftljus men det är också en kostsam lyx.. Att inte behöva köpa skulle ge plånboken ett lyft! Jag är en livsnjutare, min pojkvän realist.. Och ibland leder min inredning-och ljusshopping till en tvist.. Så att vinna dessa skulle vara toppen, inte bara för den läckra doft de säkert sprider.. Utan även för husfriden!

  Rim är inte min starkaste sida men detta var ett tappert försök! Tack för en underbar blogg! Mvh Camilla

  Camilla Forsell 2016-02-04 08:55:55
  Svara
 • härliga dofter är alltid ett välkommet inslag härhemma ☺
  åh så fint det ser ut, blir nyfiken på mer från Lous rum☺

  madeleine 2016-02-04 08:25:26
  Svara
 • Hej, jag skulle vilja ge dessa fina ljus i inflyttningspresent till min kompis som nyss flyttat:)

  Caroline j 2016-02-04 00:49:57
  Svara
 • Sprida lite ljus, i vårt mörka hus.

  Lifte scents- serien mig kan hjälpa, att odören från vårt äldre hus stjälpa.

  Airwick snyggt ljuset förpackar, å jo, jag tackar.

  Håller tummen, att jag med fint ljus ska få inreda ett av rummen.

  Shandra A-P 2016-02-03 22:01:02
  Svara
 • Vill ha mer mys i min lägenhet!! Håller tummarna 🙂

  Caroline Wistrand 2016-02-03 13:26:00
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!