Iphone Mix- veckan som gått

unnamed-11

Som en överraskning till min man på alla hjärtans dag lät jag barnen bli fotograferade hos en fotograf. Sofia är helt fantastisk på att fånga barn och bilderna blev verkligen magiska. Att fånga tre små vildar på samma bild det är fasiken inte lätt. Jag är sååå glad att vi kom i väg på det här. Något jag tänkt göra länge! Är ni också sugna på att föreviga era kära så spana in @ia.foto på Instagram. Där finns all info ni behöver för att komma i kontakt med Sofia. Hälsa från mig. Jag tänkte faktiskt göra om det här, ja redan  senare i vår!

unnamed-2

Vi åt en underbart god och mysig middag hos Hanna & Daniel. Alla kids var med så det var livat värre :-). Kvällen gick dock alldeles för fort. Men vi var väldigt mätta och nöjda när vi åkte hemåt.

unnamed-16

 

unnamed-14

Det har även varit gala.Elle Decoration Award på café Opera. En superfint ordnad kväll, med många glada vinnare på scen. Petra delade ut pris och som det proffs hon är levererade hon som alltid! Tack Elle Decoration & Trendgruppen för en riktig galakväll.

unnamed-13

Jag har också hakat på Petras Bootcamp som hon har tillsammans med Fitnessguru och Kampsortslabbet. Vi är ett glatt gäng som jobbar på våra muskler och skrattar en massa. Jag är inte med alla tre gånger i veckan, det går inte, men en dag i veckan får jag till med de här sköna typerna.

unnamed-7

Lördagen spenderades i Älvsjö på mässan Stockholm Furniture & Light Fair. 12.30 stod  jag och Petra på scen och pratade om sambanden mellan mode och inredning. Hur inredningsintresset bara ökar och ja är inredning nya modet?

a2ec180398fe4a59c841e8dbcc754f0c_980x0_c_85_s_v4

 

bffc8d1b0db504cb3afd5db263eafdbc_980x0_c_85_s_v4

Innan oss briljerade vår bloggkollega Andrea på scen med alla sina före & efter bilder från mängder av spännande stylinguppdrag hon tagit sig an genom åren. Vilken bildskatt. Ni vet väll att Andrea gett ut en bok om inredning!?

unnamed-6

unnamed-8

unnamed-5

Vi han även med en lunch i den otroligt snygga Design Baren av Andreas Martin-Lööf Arkitekter och lite span på mässan tillsammans hela gänget Här fotar jag mig själv i en superfin spegel i Asplunds monter. Jag har ju redan tipsat om var ni hittar grymma rapporter därifrån om ni vill veta mer.

unnamed-1

Lagom till alla hjärtans dag trillade ett bud från Gant Home in. Det härliga innehållet visar jag inom kort.

unnamed-12

Jag och Petra har spanat på färger till hennes nya lägenhet. Det är en riktig djungel det där. Min sons rum är målat i Bluegreen från Farrow & Ball. Jag målade även in taket i samma nyans och det blev väldigt fint.

unnamed-9

Mäklarfirman Eklund Stockholm NewYork kom ut med ett nytt nummer av deras magasin WORLD of ESNY. Så fantastiskt härligt att få ett frukostbud på helgen från ESNY med bland annat blommor, semlor och ett rykande färskt nummer av tidningen. Tack för det!

unnamed

Noa har njutit av snön och vill gärna leka ut mest hela tiden. En dagishämtning tar sin lilla tid med allt som ska upptäckas mellan dagis och bilen på parkeringen.

unnamed-4

unnamed-3

I söndags var de stora barnen hos kompisar och lekte och vi tog med oss vår minsta in till stan för brunch på vårt stammishak Café Cream på Nybrogatan. Jag han läsa hela den inspirerande intervjun med Max Martin i DI Weekend inlandet blev en sväng på stan.

unnamed-17

I söndagskväll åt vi fisk till middag  och jag tog chans att duka med mina nya fiskbestick från Nobelserien som jag fick av min mamma på min födelsedag. Jag älskar dem.

IMG_2914

I veckan fick vi njuta av sooooolen. Herregud vad trevligt allt blev då. En dag som denna älskar jag förorten och mitt frilansliv lite extra. En lunchpromenad med podden ”säker stil” i lurarna är aldrig fel.

IMG_3067

ja, så har jag blivit besatt av Chiapudding igen. Jag gör min med cocosmjölk vilket gör den extra fast och krämig. Toppas med mango, hallon,  nötter och torkade bär. Så gott!

Ja, det var nog det hela min lur hade att bjuda på för denna gång. Nu tar jag fredag med familjen. Önskat dig en härlig kväll.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!