Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Wonderdeco.se

wonderdeco.se

wonderdeco.se2

I dag var det en gullig läsare som uppmärksammade mig på att någon eller några har tagit min domän wonderdeco.se och startat upp en ”inredningssida/blogg”. De har samma logga, samma undertext och ja, verkar försöka driva sidan vidare. Nu har jag kontaktat dem och hoppas att de stänger ned på en gång. Jag vill att wonderdeco.se ska leva vidare precis så som jag har tänkt att drive den. För snart ser det faktiskt ut som att jag kommer få lite mer tid att starta upp den igen. Hur som helst ville mest bara uppmärksamma er på att det absolut inte är jag som ligger bakom den här wonderdeco.se sidan.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh jag blev jättepepp där en kort stund för saknar Wonderdecco. Trist med folk som ska sno andras idéer!! :/

    Emma 2016-03-02 21:45:32
    Svara
  • Men hallå, hur sjukt! Hoppas de stänger ner direkt! Kom hem snart, puss o kram till er och alla små gullisar

    Annica 2016-03-01 20:28:36
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!