Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Philips Hand-Steamer

IMG_3781

Jag erkänner att jag verkligen är helt värdelös på att stryka. Eller jag vet faktiskt inte ens om jag är värdelös på det, för jag gör det aldrig. Därför är den här hand- steamern från Philips som gjord för mig 🙂

IMG_3783

Nu slipper jag fråga min man om mina blusar är för skrynkliga för att användas och mina plagg kan snabbt fixas till med den här supersmidiga lilla saken. Den kommer helt klart få följa med mig på nästa resa och den kommer användas flitigt här hemma. Det var ju till och med riktigt kul. Tror jag ska ge mig på gardinerna i min dotters rum här näst.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • verkar ju grymt användbar! så otroligt snygg är du också!

  madeleine 2016-03-21 10:18:35
  Svara
 • Kanon ju sån måste jag köpa 🙂 Vilken fin skjorta var har du köpt den ? Ha en fin kväll

  Mia 2016-03-20 18:39:28
  Svara
 • Hej! Varifrån kommer den snygga vita skjortan?

  Malin 2016-03-20 13:15:25
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!