Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En dag i Palma de Mallorca

FullSizeRender

 

IMG_4328

FullSizeRender

Jag startade  dagen med en frukost på hotellet. En lång frukost helt själv. Alltså, när hände det senast? typ aldrig.

FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRender

IMG_4401

Efter frukost tog jag en promenad i stan, det är nått magiskt med att se en stad i Sydeuropa vakna. Alla som öppnar sina små butiker, hästar och deras vackra vagnar som rullas ut och hela stan doftar av nybakat bröd.

FullSizeRender

Alla dessa gränder…

FullSizeRender

FullSizeRender

 

FullSizeRender

Sen var det dags att möta upp Camilla ( som blir min granne framöver) på hennes ( och snart mitt) gym, tennisklubben. Vi åt lunch där och jag pepprade henne med frågor om livet på ön. Efter lunch var det dags att åka till huset..

IMG_4454

 

Att mötas av den här utsikten från vårt sovrum, det var härligt!

FullSizeRender

En del av sovrummet mot balkongen och med vårt badrum till vänster.

FullSizeRender

Golvet på nedervåningen kommer att bevaras i den mån det går

FullSizeRender

Likaså i trappan..

IMG_4480

Den här sandgropen är alltså vårt framtida kök, som det ser ut nu får barnen ta med sig hink och spade.. ha ha… Rapido, snart flyttar vi!

FullSizeRender

De här pelarna är original och står utanför vardagsrummet, just nu ritar vi på hur de ska kunna behållas och bli en del av huset igen. Troligtvis kommer vi bygga en pergola här, så vi även har en matplats/uteplats med tak, det måste man ju ha i värmen.

FullSizeRender

Bakom all papp gömmer sig en öppen spis i en fin sten, den bor i vardagsrummet.

FullSizeRender

Här är den framtida entrén till huset.

FullSizeRender

Efter att jag bara gått runt i huset varv efter varv och tagit in allt knallade jag över till grannen Camilla igen. De bor i ett helt fantastiskt hus, som hon inrett magiskt. Hoppas få visa er det en dag. Camilla tog med mig till sin dotters skola, där även mina barn kommer att gå. Ett Internationellt college.

FullSizeRender

Sen släppte de av mig vid hotellet och jag gick ned till Cappuccino för lite mat.

FullSizeRender

FullSizeRender

Jag tycker det stället är helt perfekt för en snabb middag, fika eller lunch. Det ligger mitt i Palma med en mysig utsikt över stan och alla människor. Nära till alla butiker och havet.

FullSizeRender

FullSizeRender

Efter middagen skulle jag tillbaka till hotellet för att ta igen dagens jobb jag inte hunnit med, men jag kunde inte. I stället gick jag en till promenad i stan, ut längs med havet. En sväng blev till två timmar och jag var tillbaka på hotellet strax innan det blev mörkt.

Mallorca I love you!

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Sanna! Jag ska ner till Palma med några tjejkompisar en vecka i juni och då bor vi i en härlig lägenhet vi har hyrt. När tjejerna åker hem kommer min familj ner i ett par dagar och då undrar jag om du kan rekomendera ett bra hotell för oss. Pool till barnen är en önskan och annars att det är coolt eller mysigt. Pris spelar inte så stor roll och vi ska bo i 4 dagar. Vore jättesnällt med tips 🙂 Vänliga hälsningar Vanessa

  Vanessa Fernström Lindberg 2016-04-14 17:36:17
  Svara
  • Svar på Vanessa Fernström Lindbergs kommentar.

   Hej, vad härligt med Palma, alltså jag kan inte så mycket om stan och hotell ännu. Men har du kollat Portixol, där bor många med barn. Jag bodde på Cort inne i stan, men de har bara en liten pool. Mariciel är superhärligt, det ligger hyfsat centralt. La residencia i Deia är underbart, men en bit bort. Hoppas ni får en härlig resa. Sanna

   sannafischer 2016-04-14 22:05:04
   Svara
 • Vilket fantastiskt äventyr ni ser ut att ha framför er! Underbar ö och huset ser ut att bli fantastiskt.

  Jenny 2016-04-10 16:10:17
  Svara
 • Wow, ännu mer sugen på att resa dit nu!!

  Gabriella 2016-04-07 16:32:41 http://Gabella.devote.se
  Svara
 • Om du har några rekommendationer/platser eller något roligt som händer I Stockholm/ gå till och vara med på! Exempel någon bra event/ställe att besöka/eller aktivitet så låt mig veta

  Katja 2016-04-07 14:20:53
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!