Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sovrum, bygge och planer för nya huset

FullSizeRender

 

Huset är precis putsat och snart hoppas jag att färgen kommer på. Balkongen på bilden är utanför vårt sovrum.

IMG_4454

FullSizeRender

 

Här byggs det badrum till vänster, det ser väll vem som helst 🙂

FullSizeRender

Just nu sitter jag med mitt och min mans sovrum på Palma. Jag vill sätta alla färger och beställa tyger och matta så snart som möjligt. Det kommer vara långt ifrån klart när vi flyttar ned men vissa saker känns så skönt att ha bestämt, beställt och kanske to.m ha hunnit få på plats.

På bilden ser ni att vi har byggt upp en vägg, den kommer sväva lite så den inte går hela vägen upp till taket. Mot den kommer sängen att stå och bakom den byggs en garderob upp.

100283-1 100228 100275  100282

Jag kommer hålla mig till jordiga, mjuka toner, vita nyanser och en och annan blågrå ton i huset. Det kommer bli en stor kontrast mot vårt hem idag, färgmässigt. Medelhavet kommer såklart att få sätta tonen och jag hoppas hitta mycket sten på plats till badrum, kök och uteplatsen. Längtar så tills det är dags att börja styra bitar invändigt. Varför tar det alltid så lång tid.. ha ha. #otålig.

FullSizeRender

Vad säger ni? Blir ni sugna på ett dopp 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jaa, väldigt sugen! Så sugen att jag lånar några bilder från din blogg och tipsar om att följa dig. Hoppas att det är ok!?
  Ha det fint i vårsolen!
  kram

  Seventeendoors 2016-04-23 08:55:45 http://www.seventeendoors.com
  Svara
 • Vill bara säga att jag beundrar dig som flyttar med barn och familj till Palma. Det måste vara tusen saker som skall fixas. Och då menar jag inte bara fixandet med nytt hus. Kommer du att emigrera helt, eller är det bara på ett år? Just nu är det Mallorca feber har jag märkt, och speciellt Palma. Du och många andra inspirerar mig, för som du älskar jag Mallorca. Så nu sitter jag här och drömmer…
  Skall bli så spännande att följa dig på din resa!

  annette 2016-04-13 14:55:35
  Svara
 • Hej Sanna, alltså blir så avundsjuk, ser helt ljuvligt, dröm!
  En fråga till dig angående mitt hus, tänkte hugga tag i och måla om det.
  Ser här ser det ut nu, grund/beige/brun, rött tegel med fogar lite åt det bruna hållet, trä upptill som är något mörkare nyans än grunden/”potatis”färg.
  Nu tänkte jag måla trät på huset i brunsvart, men då är frågan vad har man för färg på grunden? Jättesvårt!!! Snälla kom med ett förslag, har ältat detta nu med mina vänner, men känner mig osäker. Litar på dig 🙂
  Tack.
  Ellen

  Ellen 2016-04-13 09:57:06
  Svara
 • Åh, jag förstår precis hur du känner dig. Att vänta på att få flytta in är jättesegt.
  Älskar de här inläggen! Mer!!

  Marie 2016-04-12 22:09:04
  Svara
 • Det ser helt fantastiskt ut! Blir det sommarhus eller flyttar ni ner? Spännande!

  Sandra 2016-04-12 21:25:23
  Svara
 • Det ser ut att bli alldeles underbar 🙂

  Må bäst// Sanna!

  Sanna 2016-04-12 17:33:29
  Svara
 • Hääärligt!!

  Gabriella 2016-04-12 16:30:16 http://Gabella.devote.se
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!