Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tävla och vinn skor till dina barn #Johanssonsskor

2016-04-13 18.08.07

Äntligen kan vi njuta av nysoppade gator och slippa grus i skorna. Det firade jag med att beställa hem ett gäng nya  sneakers från

Johanssons skor  . En sida som är fullsmockad med snygga barnskor, ja det var faktiskt det jag var ute efter. Men sen såg jag de här vita pjäserna som det stod mitt namn på. Så, de fick följa med av bara farten.

2016-04-13 18.06.10

Jag körde på matchande märke till mig om min lilla Lou.

2016-04-13 18.05.21

Vi är väldigt nöjda med våra New Balance som kommer att dansa in våren 2016 tillsammans med oss. Skönare skor får man leta efter.

2016-04-13 18.06.18

Lou blev extra glad när hon märkte den här lilla detaljen på sina skor. Ett mönster av jordgubbar på insidan. Ett riktigt sommartecken.

Men, nu till det bästa. Ni kära bloggläsare har ni chansen att vinna skor till era barn från bästa Johanssons skor. Det enda ni behöver göra är att skriva en motivering till varför just ni ska vinna. Glöm nu inte att skriva namn och mejladress.

Jag kommer att dra tre vinnare som som får presentkort.

1:a 1500.-

2:a 1000.-

3:e 500.-

se så, se till att tävla nu. Jag önskar er lycka till. Vinnaren dras på måndag.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer
 • Ett riktigt vårtecken det är
  När man sneakers bär.
  Här är det dock lera och snö kvar
  Så vi väntar på att marken ska bli alldeles bar,
  Innan vi våra sneakers fram tar.
  Vi hoppas snart vi slipper i stövlar vada,
  Med en fin visst skulle vi bli väldigt glada!

  Alex 2016-04-25 14:29:07
  Svara
 • vet inte riktigt vad som går fel…har försökt ladda upp en kommentar å vara med i tävlingen flera gånger men den kommer inte med…
  gör ett sista försök (skulle det någonstans finnas fyra-fem kommentarer från mig så vet du varför hahaha)
  sneakers används flitigt härhemma hela året om av båda mina tjejer så jag vill såklart jättegärna vara med å tävla.
  hoppas du hade en härlig helg i Falkenberg ☺

  madeleine 2016-04-25 08:07:26
  Svara
 • Letar skor för fullt till min son som precis börjat på dagis! Dock bor jag i en stad som har dåligt utbud på barnskor så åh vad glad jag hade blivit av att vinna 🙂

  Linda 2016-04-24 20:36:25
  Svara
 • Nya vårskor är precis vad man önskar nu! För en 1-åring som precis börjat ta sina första stapplande steg hade ett par snabba skor varit drömmen, och för 5-åringen som drömmer om sommar står nya sandaler på önskelistan. Passar på att tacka för en härligt inspirerande blogg. Kul med tävling. /Josefin

  Josefin 2016-04-24 19:52:19
  Svara
 • Nya vårskor är precis vad man önskar nu. 1-åringen som precis börjat ta sina första stapplande steg hade verkligen förtjänat ett par snabba skor, och storasyster på 5 år drömmer om sommar och sandaler på fötterna. Passar på att tacka för en inspirerande och härlig blogg. Kul med tävling! /Josefin

  Josefin 2016-04-24 19:37:12
  Svara
 • Satt just och funderade på vad jag skulle kunna ge våra nya grannar ,som dessutom blev föräldrar till lille Neo för ett tag sedan, som gör att de känner sig välkomna. Vad kan bli bättre än ett presentkort på skor till mini, föräldrarna har ett tag på sig att välja innan det är dags för de första stegen! Och jag och min man är så glada att det kommer en ung familj med barn hit till vår skärgårdspärla då våra egna ungar lämnat boet.

  Birgitta 2016-04-24 17:53:46
  Svara
 • Min lille systerson är precis i tagen att börja gå. Och jag skulle så gärna vilja ge honom ett fint par skor som han kan tulta runt i nu i vår.

  Caroline 2016-04-24 10:09:11
  Svara
 • Vilken fin tävling! I ärlighetens namn önskar jag inte vinna skorna till mitt barn, för jag har inga. Däremot skulle jag så gärna vilja ge presentkortet till min fantastiska syster. Hon är en ensamstående mamma som kämpar för att få ekonomin att gå runt. Inte skulle bara den gå runt (något bättre i alla fall), utan även hennes son i ett par vår-schyssta sneakers av att vinna denna tävling. Dessutom skulle han matcha mosters outfit – som alltid består av ett par färgglada retro NB-dojjor.

  Liz 2016-04-24 07:57:46
  Svara
 • Hei! Min datter på 1 år har akkurat begynt å gå, og vi må nå ut å kjøpe sko til henne. Det ville vært ekstra gøy og mor og datter kunne ha matchende par:) krysser fingrene!

  Lisa 2016-04-23 22:42:35
  Svara
 • Sneakers i vinst, vilken grej
  Skulle ju passa fint till vår mor-dotter-grej
  Skor jag provat av många slag fast just New Balance gör mig alltid glad
  Med detta rim hoppas jag ro hem
  en fin vår-matchning till tjejrna i numero fyra plus fem

  Silvija 2016-04-23 16:46:02
  Svara
 • Båda mina döttrar är i stort behov av nya sandaler och det fanns ju en hel del riktigt fina att välja på! Den yngsta är rätt trött på att ta över både kläder och skor av storasyrran så hon skulle bli extra glad! Håller tummarna för vinst!
  Kram Martina

  Martina Isaksson 2016-04-22 20:56:37
  Svara
 • WOW vilka fina! Nu håller jag tummar och tår att dom blir mina (och dotterns). Skulle sitta som en smäck och kanske göra lite med min häck. 🙂
  Tack för all inspiration du ger! Stor kram!

  Sanna 2016-04-22 14:10:05
  Svara
 • Åh! Detta är den perfekta tävlingen för mig. Jag har inga egna barn men har två syskonbarn som jag gärna skämmer bort. Eftersom jag älskar sneakers så är det något som jag vill kunna ge till dem, självklart vill jag att vi ska kunna matcha lite. Det är inte alltid som de gillar de sneakersen som jag väljer men ett par med jordgubbar inuti skulle nog inte sitta fel!! 🙂

  Viveca 2016-04-22 10:59:40
  Svara
 • Med spring i ben blir man inte sen. Tänk att Johanssons skor få bära kanske i blått, grönt eller till och med skära ; )

  Alexandra 2016-04-22 09:00:14
  Svara
 • Familjen är i behov av vårskor till både stora och små men tyvärr gör ekonomin det svårt att nå..En vinst skulle göra stor skillnad och det vore härligt om framförallt barnen fick nya fina vårskor. Har en dotter på 6 och en son på 2. Håller tummarna!! Passar på att tacka för en inspirerande blogg.. härligt att drömma sig bort bland allt fint du visar 😉

  malin 2016-04-21 22:24:13
  Svara
 • Sneakers är vår för mig!

  Är ute efter nya matchande sneakers till mig och dottern men hittar inga vi både gillar! New balance är inget vi testat tidigare men vi båda föll för deras skor nu när vi kikade runt! Rena rama drömpriset för oss vore det❤️

  Kim 2016-04-21 21:44:47
  Svara
 • Känna en samhörighet med sitt barn och redo för våren, kan det bli bättre!!

  Fru P 2016-04-21 15:06:33 https://frupblog.wordpress.com
  Svara
 • Hej, här uppe i Kiruna är det fortfarande snö och vinterskor som gäller och som vi längtar till Maj när barnen (18 månaders och snart tre-åringen) får ta på sig lätta sneakers och springa runt i. Hade varit jättekul och dags att börja spana efter ett par coola sneakers nu.

  katti 2016-04-21 10:57:13
  Svara
 • Hej!
  Jag har också en alldeles fantastisk trio med ongar i varierande åldrar som heter Johansson, allihopa. 24, 20 och 5 år är min lilla flock och de skulle ju se ännu bättre ut med nya sneakers på tassarna i vår.
  Hälsar Maria B

  Maria 2016-04-21 08:42:34
  Svara
 • Åh, den underbara känslan av nya sneakers och grusfria trottoarer! Våren är här! Skulle så gärna ha New Balance sneakers till både barnen och mig, har inte provat dem förut.

  Linda 2016-04-21 08:06:05
  Svara
 • Sigge, Dagmar och Åsa alla skulle vi jubla över att få uppdatera skohyllan med N B, håller tummar och tår:)

  Åsa 2016-04-21 08:05:26
  Svara
 • Efter två veckor på dagis och med en ny springcykel har min son på 2,5 hunnit skrapa upp nosen på sina slitter nya sneakers. Shame on me! får jag väl ändå säga… Haha! Dessa blir numera slit o släng skor, så därför vinner jag gärna ett par till honom som han kan ha hemma. – När de vankas kalas, fikagäng o mindre röjartid 🙂 🙂 🙂

  Enma 2016-04-21 07:18:01
  Svara
 • Roligt med tävling! Jag är student och skulle bli väldigt glad av att vinna då jag säger som många andra…det går inte att ha för många skor 😉 nya sneakers står högst på önskelistan! Tack Sanna för en bra blogg med fin inspiration!

  Caroline 2016-04-21 06:58:06
  Svara
 • Äntligen kan jag beställa snygga skor på samma sida till mina 3 kids. Når barnen är i olika åldrar 11,9 och 4 vill de ha olika typer av skor, det uppfyller johanssonskor.

  Tack för en grym tävling

  Karoline 2016-04-21 06:21:29
  Svara
 • Inte bara det att man ska ha skor till tre barn det begränsar ju urvalet lite vilket gör det så mycket enklare när alla ska välja..Dessutom har Johanssons skor fullt tillräckligt av skor man vill ha 🙂

  jessica 2016-04-21 05:33:27
  Svara
 • Hej. Min son fyller 1 år (vart tog tiden vägen?) i maj. Han är ett litet busfrö, som krypspringer överallt och älskar när han med vår hjälp får springa med sina egna ben. Han har precis börjat stå, det dröjer nog inte länge innan han springer ifrån sina föräldrar. Det vore härligt att få ge honom sina första par skor i födelsedagspresent så han kan springa hur mycket som helst i sommar.

  Maria 2016-04-20 22:41:28
  Svara
 • Vem vill inte ha jordgubbsmönster i sina skor! Skulle så gärna ha möjligheten att kunna köpa ett par söta små, för att skämma bort mitt syskonbarnbarn lite med ett par fina & riktigt sköna sommarskor.(har inga egna barn, hoppas det räknas ändå)

  Lan 2016-04-20 22:23:23
  Svara
 • Å vilken bra tävling! Jag köpte nyligen ett par fina vårskor till min fyraåring. Tyvärr visade det sig att han inte var lika förtjust i dem som jag… Han tycker tydligen att de är obekväma, och så kan vi ju inte ha det. Så nu är vi i behov av ett par nya som faller honom i smaken. Hoppas på vinst! 🙂

  Maria 2016-04-20 21:50:52
  Svara
 • Min dotter på 10 månader ligger i hårdträning för att närsomhelst kunna ta sina första steg. Vore ju extra roligt om hon kunde få ta dem i ett par blommiga kavat:)

  Ulrika 2016-04-20 21:04:04
  Svara
 • Jag vill så klart vinna denna tävling så jag kan köpa massa skor till 2-åriga son som är lika tokig i skor som sin mamma 😉 Så fort någon kommer hem till oss tittar han på hens skor och utbrister:WOW! Han verkligen älskar skor!

  Prallan 2016-04-20 20:42:22 http://Prinsessanspraliner.blogspot.com
  Svara
 • Åh älskar skor! Älskar mina barn … men de är så slarviga. De hoppar i lera, springer i vått gräs, skrapar med sulorna… precis som barn ska göra. Men tror att de där lila NB skulle få sjuåringen att gå lite finare och lillebror behöver ett par snabba han med för att hänga på! Hoppas hoppas!

  Caroline 2016-04-20 20:28:29
  Svara
 • Är föräldraledig och jag köper just nu inga nya skor till min yngsta dotter. Hon får ärva av storasyster. Vore kul att unna henne några nya skor från Johanssons!

  Linda Syversen 2016-04-20 19:44:43
  Svara
 • Tack för en toppen-blogg!
  Kul tävling, jag vill gärna vinna presentkort till Johanssons skor – när våren kommer vill man alltid förnya familjens skor och speciellt de som alltid ärver skulle bli väldigt lyckliga om de fick välja själva en gång! Jag håller tummarna!
  Vänliga hälsningar Cecilia

  Cecilia 2016-04-20 19:17:34
  Svara
 • Första våren i villaförorten kräver lite nya pjuck! Hur härligt skulle det inte vara att glida runt på Brommas gator i skor från Johanssons skor!!!
  Håller tummarna att det blir verklighet!

  Tack för en fin blogg,
  Lina

  Lina 2016-04-20 18:42:54
  Svara
 • Sanna! Jag vill vinna! 3 ungar som ska utrustas med ”springskor”, som de kallar det, inför våren. 7 åringens högsta önskan är att vi ska ha likadana skor hela högen. Den måste jag ju tillgodose!

  Btw, du är bäst ingen protest!

  /Carro

  Caroline 2016-04-20 18:10:15
  Svara
 • ”Med hjälp av johanssons skorkan jag bli en vackrare kvinna
  Tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna.
  Skorna hade min underbara kusindotter få, för Gud va bra hon kommer må!
  Nya skor skulle göra min dag
  Det vore väl välbehövligt tycker jag.
  Så nu håller jag tummarna, för jag har turen på min sida
  Och hoppas att omgivningen kring mitt tråkiga utseende ska slippa lida”.

  Julia 2016-04-20 17:58:15
  Svara
 • Min lilla son på 1,5 har hittills fått gå i ärvda skor! Nu när det är full fart i benen och utelek är på ingång jade det vart fantastiskt att få vinna ett presentkort så jag kan köpa ett par alldeles egna nya skor till honom!

  Carin 2016-04-20 17:44:21
  Svara
 • Min lilla tjej på fem år har brutit benet och varit gipsad i snart tre veckor, hon ska ha gipset 5 hela jobbiga veckor till och jag skulle så gärna vilja överraska henne med ett par fina sneakers som hon i vanliga fall älskar att springa och leka i. När vi tar bort gipset vill vi fira med ett par sneakers.
  /
  Sevil

  Sevil 2016-04-20 17:32:40
  Svara
 • Hej, superfina skor! Jag önskar att vinna till mig och min fina lilla pojke som jag går runt och bär på i min mage! Graviditeten är ju inte en period med massa shopping av kläder – men nya skor till mig och matchande till kommande son vill vara toppen! Mvh Emma Isabell

  Emma Sellen 2016-04-20 17:08:25
  Svara
 • Är en nybliven tvåbarnsmamma med en liten bebis som sällan är nöjd. Ensam med båda barnen i fredags och ville att min 2,5 åriga dotter skulle få komma ut i lekparken i solen innan lunch. När vi väl är där och jag står och gungar min dotter lite småsvettig över att ha grejat hela morgonen med en skrikande två månaders på armen ser jag att alla andra barn i parken har kläder anpassade för vädret, dvs vårjacka, jeans och lätta vårskor medans min lilla tjej är fullt utrustad med fodrade allvädersstövlar, täckjacka och överdragsbyxor… dags för nya vårskor m.a.o 🙂

  Vh
  Åsa

  Åsa 2016-04-20 14:58:38
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!