Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vinn Halsband från Jane Koenig lagom till Mors Dag!

Runt min hals hänger ett U för min man.Nu är jag lite sugen på att fylla på med alla barnens namn också. Jag har på mig mitt halsband från Jane Koenig varje dag och älskar det.

FullSizeRender

Jag bär det tillsammans med ett annat halsband jag fått av just min man vid ett speciellt tillfälle. Gillar kombon av de två.

FullSizeRender 2

Därför känns det nu extra kul att jag fått chansen att lotta ut ett halsband till er läsare. Lämna en kommentar med varför ni vill vinna och vilken bokstav ni önskar på amuletten. Tänk vilken fin present det här kan bli till Mors Dag eller en vän som ska gifta sig, fyller år eller bara en kärleksfull gåva till dig själv.

taglettercombigold-720x376

Halsbandet består av guldpläterad silver med en amulett för bokstav samt ett Love Letter hjärta. Jag drar en vinnare i morgon fredag klockan

16.00. Lycka Till.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
91kommentarer
 • Hej Sanna! Jag skulle gärna vilja ha ett E som står för vår nyfödda dotter Ellie. Hon är nu 4 månader. Lycka till med flytten till Mallis! Många kramar från mig

  Anneli 2016-05-22 04:55:48
  Svara
 • Det måste vara min mammas, som har kämpat mot en sjukdom där hon fick diagnos på 6 månaders tid överlevnad men har kämpat med stolthet och integritet i 6 f*cking år, men nu är vi tyvärr där vid vägens slut och det skulle vara fint att ha något nära ens hjärta och komma ihåg de fina minnen man har med henne.

  Hatti 2016-05-21 23:32:31
  Svara
 • Hej!
  Min son fyller ett år nästa vecka och har samma namn som min älskade man så jag skulle slå två flugor i en smäll med ett fint ”P” på halsbandet<3.

  Sophie 2016-05-21 11:25:52
  Svara
 • Vilket vackert halsband. Om jag har turen att vinna så tänker jag mig ett S. Som i Saga. Vår djupt älskade o saknade dotter. En akut hjärtmuskelinflammation tog hennes liv för ganska exakt tre år sedan. Att bära hennes namn nära mig skulle betyda mycket <3

  Linda Sophie 2016-05-20 22:19:39
  Svara
 • I år är firar vi min allra första mors dag och därför skulle jag gärna vinna ett halsband till mig själv med ett E. Min lilla tjej heter Ellen <3

  Ida 2016-05-20 15:50:01
  Svara
 • Så fin tävling!

  Bokstaven M som i moder och mamma! Jag är så tacksam för att få vara mamma till mina änglar.

  Skulle bära stolt halsbandet var dag!❤️

  Mikaela 2016-05-20 14:53:12 http://WWW.roxenmo.se
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja ha ett A som står för mitt namn Alexandra. Detta för att jag senaste två åren kämpat och jobbat på att börja älska migsjälv. Nu två år senare känner jag äntligen att jag kommit en bra bit på vägen.

  Alexandra 2016-05-20 14:51:31
  Svara
 • Önskar mig ett C för jag och mina killar har samma initial; Charlotte, Casper & Cornelius. Tre flugor i en smäll och mina favoriter runt halsen!

  Charlotte Linden 2016-05-20 14:24:39
  Svara
 • Min älskade man som jag varit tillsammans med i 17 år ( vi är idag 33 & 36 ) har mitt namn tatuerat på kroppen. Jag är ingen tatueringstjej men hade gärna hyllat min andra hälft med hans initial ”M” runt halsen!
  Passar dessutom på att hylla dig och din blogg, älskar´t 🙂
  Önskar dig och din fina familj en härlig sommar och lycka till med allt på Mallis!

  Pillan 2016-05-20 14:19:01
  Svara
 • Åh, jag hade så gärna vunnit det fina smycket. När man är mamma och driver eget är det lätt att glömma bort sig själv. Det är så många andras behov och intressen som kommer före och som ska tas om hand. Till slut blir man trött, sliten och känner sig otillräcklig. Det var dags för en förändring och jag har så smått börjat prioritera mig själv igen; promenader varje dag, bra mat och ibland en löptur… Ett halsband hade känts som en fin belöning för att jag är på rätt väg!

  Anna 2016-05-20 13:39:11
  Svara
 • Hej Sanna! Wow för tävling och fint halsband, jag som aldrig vunnit i tävlingar. Jag vill HEMSKT gärna vinna ett halsband!! Med bokstav F för Felena:) eller H för Helena vore lite rimligare när jag tänker till… 😉

  Helena Peres 2016-05-20 12:05:49
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ha ett J för min make som gett mig mina fina barn.

  Sophie 2016-05-20 12:00:24
  Svara
 • Fint. Ett sådant vill jag gärna ha med makens bokstav runt halsen. Kärlek.

  Christine 2016-05-20 10:24:35
  Svara
 • åh vilket fint!! jag skulle såklart gärna vilja vinna (precis om alla andra ☺) å skulle jag ha tur vill jag gärna hänga ett A runt min hals, som står för Andreas min man och bästa vän☺

  madeleine 2016-05-20 10:20:26
  Svara
 • Jag skulle vilja ge halsbandet till mig själv på morsdag med initialen E som i Emelie min dotter som vi fick efter att ha förlorat ett barn i magen. Hon är mitt allt och jag har inte tagit för givet att få bli mamma till ett levande barn. Jag är så tacksam för henne min Emelie <3

  Madeleine 2016-05-20 10:20:25
  Svara
 • åh vilket fint!! jag skulle såklart gärna vilja vinna (precis om alla andra ☺) å skulle jag ha tur vill jag gärna hänga ett A runt min hals, som står för Andreas min man och bästa vän☺

  madeleine 2016-05-20 10:19:17
  Svara
 • Så snyggt! Om jag skulle vinna så önskar jag mig ett ”J” för min man Johan. Han är pappa till våra två pojkar och min bästa vän ❤️
  Kram Lisa

  Lisa 2016-05-20 10:07:41
  Svara
 • Vi är trebarn som har alla namn som börjar på A och vi skulle vilja ge bort vår initial till mamma på mors dag. För att visa vad hon betyder för oss. A från oss, A för Alltid och A för All kärlek och A för Allt stöd och A för Alla kramar och A för Att hon finns där för oss. Alltid.

  Amanda 2016-05-20 09:34:35
  Svara
 • Så fint! Skulle vilja ge halsbandet till mig själv för att påminna mig själv varje dag om att vara snäll mot mig själv och att jag duger som jag är. Ett F som står för mig själv men också för min fina familj som alltid funnits där och är det viktigaste jag har!

  Frida 2016-05-20 08:29:53
  Svara
 • Jag skulle tycka det var fantastiskt att få ge ett halsband med W till min nära vän som i detta nu kämpar för att ta hand om sin lille son som sedan han föddes i februari varit tvungen att vårdas intensivt på sjukhus. Hon är den starkaste, vackraste och mest kärleksfulla mamman jag känner och förtjänar all uppskattning i världen. Hon är min hjälte!

  Therese 2016-05-20 08:06:03
  Svara
 • Jag skulle vilja ha ett L för min man som jag firar 10 årig bröllopsdag med. I glädje och sorg tar vi oss an ny tio år tillsammans. För att fira kärleken!
  Kram Sofie

  Sofie Ahlquist 2016-05-20 08:04:17
  Svara
 • Underbart fint! Jag vill gärna ge till min fantastiska mamma Lena, så bokstaven L? Perfekt gåva till morsdag!

  Malin 2016-05-20 07:41:14
  Svara
 • Åhhh vad jag skulle bli glad om jag vann ett sådant fint halsband med bokstaven C på. C som i Christopher, min själsfrände och snart äntligen blivande man efter nu 10 år tillsammans. I augusti säger vi JA och vann jag detta halsband skulle jag ge mig det som en fin morgongåva till mig själv (det är jag värd :)), att bära varje dag som en påminnelse över min kärlek till C.

  Håller tummarna!! Kram J

  Johanna 2016-05-20 06:10:06
  Svara
 • Jag skulle ge halsbandet till mig själv, nyligen fyllt år! <3

  Katja 2016-05-20 04:28:59
  Svara
 • Min mamma är vänlig,tålmodig,rolig utan att veta om det,omtänksam,orolig,lite jobbig ibland,underbar, typiskt finsk,otrolig,glad,generös,stark och väldigt väldigt fin.
  Ooch hon är min ♡
  vore fantastiskt fint att ge ett fint inslaget paket med bokstaven M som i Mamma & allt det fina det betyder.

  stort tack för grym inspiration!

  susanna 2016-05-19 23:53:51
  Svara
 • Älskar halsband med bokstavsamuletter & ett halsband med ett H skulle va det perfekta smycket att ha när jag & min älskade H ska gifta oss i sommar!
  Tack för en superhärlig blogg! 🙂

  Helena 2016-05-19 23:53:35
  Svara
 • Min fina syster blir snart mamma! När jag läste din text så tänkte jag Ett hjärta med bokstaven M som symbol för mod mamma molly Marcus vore ju perfekt!! / S

  Sandra 2016-05-19 23:35:54
  Svara
 • Jag skulle önska att kunna ge bort detta halsband till min tvillingsyster som tragiskt nog förlorat en ung kollega/ vän. Den vännens initial skulle få stå där. M. Få ha det nära hjärtat.

  Katja asikainen 2016-05-19 23:22:20
  Svara
 • Min mamma är min bästa vän och det hade varit fantastiskt att ge ett så fint halsband till henne på morsdag! Jag flyttade till Uppsala för att plugga för två år sedan vilket innebär att jag bor 114 mil från min fina mamma! Med tanke på avståndet så ses vi inte så ofta men hon ska komma och hälsa på mig över morsdag och då har vi inte setts sen i julas! Tänk vilken härlig känsla stt ha en så fin present till henne då!
  Jag vill gärna ha bokstaven F
  Kram!

  Elin 2016-05-19 23:06:28
  Svara
 • Åh ett silver M med hjärta till mig själv på Morsdag för mina M.
  Min älskade Man Måns, Min ljuvliga dotter Mathilda och Minstingen Jack Måns. M står för många saker i mitt liv. Enligt mig världens finaste bokstav.

  Caroline 2016-05-19 23:04:48
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna detta halsband till min älskade mamma.
  Hon ör mamma till 8 barn och mormor till 1 barnbarn.
  Hon har det största hjärtat som finns, hon ställer alltid upp och är en superhjälte i mina ögon.
  C skulle stå för hennes namn och sen skulle jag komplettera med alla barns initialer i efterhand.
  Det hade verkligen varit en fin present. 🙂

  Sara F 2016-05-19 23:03:24
  Svara
 • Skulle gäran vilja ha en amulett med bokstaven M efter min mamma. Skulle vilja ge den i present till min dotter i konfirmationspresent. Min dotter föddes 14 dagar efter att min mamma gick bort, men min mamma fick veta att det skulle bli en flicka dagen innan hon gick bort. Hon föreslog då att hon skullle heta Margareta i andranamn efter henne. Så blev det också och tycker att det är så fint att hon en sådan vackert namn/tanke från min mamma, det kommer hon alltid att ha med sig!

  Marina 2016-05-19 23:00:34
  Svara
 • Jag tar studenten om två veckor och Jane Koenig halsbandet hade varit den ultimata presenten och belöningen till mig själv! Mitt tredje gymnasieår har varit jobbigt på flera sätt och halsbandet skulle därför vara en symbol för att man klarar så mycket mer än man tror, och att man aldrig ska ge upp. Halsbandet med bokstaven ”M” som i mitt förnamn, hade fått krama min hals varje dag och påminna mig om detta. Kram!!

  Moa 2016-05-19 22:47:45
  Svara
 • W som i min dotter Wilma. Hon är min förstfödda, 19år och har blommat ut till en så härlig ung kvinna. Ja, ett W vill jag ha på min amulett. Wråålsnygga är de oxå:)

  Johanna 2016-05-19 22:45:02
  Svara
 • Mina döttrar är det finaste jag har! Så otroligt tacksam var dag! Halsbandet skulle påminna mig om dem hela tiden nu när jag skall återvända till jobbet efter föräldraledigheten. Jag skulle välja bokstaven I och sedan själv komplettera halsbandet med ett E <3
  Tack för en härlig blogg, tillhör min topp-3! Hälsningar från Finland!

  Nina 2016-05-19 22:19:31
  Svara
 • Ett L för min fina man, firar 10 årig bröllopsdag. Vi har klarat av både glädje och sorg, nu går vi vidare mot nästa jubileum. ❤️

  Sofie ahlquist 2016-05-19 22:12:26
  Svara
 • Hej. Jag skulle välja ett I för min dotter Inez samt för min mamma Ingrid som jag tyvärr förlorade till cancern för 2,5 år sedan.

  Carina werner 2016-05-19 22:06:00
  Svara
 • Jag skulle ge detta halsband till min mamma i morsdagspresent eftersom hon är den bästa mamman i världen (för mig). Jag har precis flyttat hemifrån vilket jag förstod var en stor omställning, men om hon alltid bär min bokstav K runt sin hals så känns kanske avståndet mellan oss lite kortare.

  Kristina 2016-05-19 21:51:44
  Svara
 • Börjar nytt jobb om tre veckor. Att gå från arbetskläder till ett jobb som innebär viss representation gör mig lite osäker på min egna garderob. Att då kunna lyfta min stil lite extra och samtidigt bära min livskamrat runt halsen vore ljuvligt!

  En amulett med ett O.

  Ida 2016-05-19 21:50:52
  Svara
 • I en tid då många nära gått isär, vore det helt underbart att få ha min älskade man lite närmre varje dag… Ett ”J” för mannen i mitt liv!

  Kram Linn

  Linn 2016-05-19 21:50:18
  Svara
 • Det skulle vara väldigt härligt med ett J – min man som jag träffade på Hagagatan för 16 år sedan och blev kär i direkt. Jag har inte hittat ett bokstavshalsband som är tillräckligt diskret tidigare, men det du har är perfekt!

  Moa 2016-05-19 21:27:51
  Svara
 • Tänk att få ge sig själv detta underbara halsband i morsdagpresent! Har sneglat på det länge… Ett E skulle jag önska mig. Tack för en inspirerande blogg!

  Elin Skogmalm 2016-05-19 21:27:34
  Svara
 • Tänk att få ge sig själv detta underbara halsband i morsdagpresent! Har sneglat på det länge. Ett E skulle jag önska mig. Tack för en inspirerande blogg!

  Elin Skogmalm 2016-05-19 21:23:51
  Svara
 • Jag hade valt ett J och egoistiskt nog hängt halsbandet runt min egen hals. Varför? I detta nu lämnar jag in mitt examensarbete efter tre års heltidsstudier på universitetet och det hade varit en härlig liten klapp på axeln, från mig till mig.

  Xx

  Josefin 2016-05-19 21:18:39
  Svara
 • Hej! Jag önskar detta i Mors dag-present till mig själv! Bokstav? Ett F för den lilla kille som gjorde att Mors dag även blev Min dag. Felix.

  Lina 2016-05-19 21:15:56
  Svara
 • om jag skulle ha turen att vinna halsbandet skulle jag vilja ha ett L som bokstav.. Dels för min dotter Lea som kom för 1 år sedan och även som en symbol för Britta – Lena min mamma som tyvärr aldrig hann träffa sitt första barnbarn.. Men som säkerligen håller ett öga på oss båda ☺️??!

  Josephine 2016-05-19 20:55:09
  Svara
 • Önskar ett M för min Man med stort M! Han är min själsfrände, bästa vän och det pirrar fortfarande i kroppen emllanåt när jag tittar på honom vilket känns underbart efter snart 30 år tillsammans!! //A

  Anna 2016-05-19 20:54:21
  Svara
 • Ett F för den finaste sonen skulle få bäras runt min hals varje dag och kompletteras av en fyrklöver för tur, ett hjärta för kärlek och en stjärna för magin i livet.

  Johanna Davidsson 2016-05-19 20:52:11
  Svara
 • Hei! Har alltid ønsket meg dette smykket og siden jeg fikk min sønn August i november vil smykket være som et fint minne og og påminnelse om det mest verdifulle jeg har i mitt liv. Ønsker meg bokstaven A og krysser fingrene for at jeg kan være den heldige:-)

  Stine 2016-05-19 20:51:01
  Svara
 • i år är första gången min mamma firar mors dag utan sin mamma, alltså min mormor, som gick bort för ett par veckor sedan. om jag vann skulle jag därför välja ett R som present till mamma på mors dag. för att mormor hette ruth.

  lovisa 2016-05-19 20:41:27
  Svara
 • Ååå..är helt kär i detta enkla men fantastiskt fina halsband. Jag skulle vilja bära ett ”S” runt halsen.

  Annsofi 2016-05-19 20:38:06
  Svara
 • Du var så fin i ditt och det vore superroligt att få bära ett sånt fint och personligt halsband. Vill också ha min man D hängande runt halsen för att sen komplettera med barnens.

  Jeanette Berndt 2016-05-19 20:07:36
  Svara
 • Hej Sanna,
  Jag ska snart åka till London och hälsa på min syster och systerson, det hade varit en perfekt present att ta med till henne.
  Hon använder nästan inga smycken men detta hade passat henne perfekt tror jag. Ett T som i Tom och hennes son som betyder allt för
  henne då hon är ensamstående. Håller tummarna 🙂 Tack för all pepp du skänker genom din blogg.
  Hälsningar Marie

  Marie 2016-05-19 19:59:52
  Svara
 • Tänkte skriva något om att jag skulle vilja ge min dotter halsbandet i födelsedagspresent (2 år) men inser att det finns så många som har så mycket finare och bättre anledningar än jag. Hoppas att den som får det uppskattar det och förstår varför den fick det. Kärlek både till andra och till sig själv!

  Jenny 2016-05-19 19:55:44
  Svara
 • Till mamma, nu långt inne i dimmorna. Det får bli hennes egen initial, E, för den medvetenheten finns ännu kvar. Det är bara här och nu som gäller …

  Helena i Uppsala 2016-05-19 19:40:36
  Svara
 • Detta hade varit en fantastisk gåva till min mamma från mig och mina två systrar. Hon har alltid varit en stark frontfigur till oss och har alltid hejat på oss på vägen mot att uppfylla våra drömmar. En bokstav som betyder mycket för henne är P för Pernilla, ett mellannamn som alla tjejer i familjen har. Vi andra har redan var sitt Jane Koenig halsband med våra egna första bokstäver på så det skulle vara fint att dela det med mammsen.

  Sofie 2016-05-19 18:27:54
  Svara
 • Hej Sanna!

  Tycker halsbandet var fantastiskt fint och jag skulle gärna bära det med bokstaven ”C” på. Detta är första bokstaven på en liten, liten pojke som fortfarande ligger i magen.

  Kram!

  Nina 2016-05-19 18:26:27
  Svara
 • Hej! Jag älskar nog min man lika mycket som alla andra, men ett sådant halsband skulle jag vilja vinna för att ge bort till min syster. Det skulle ha initialen S för hennes man. De har en tvååring tillsammans och inom månaden kommer de att få TVILLINGAR! Dessutom ska de flytta till större lgh i början av juli, så jag skulle vilja ge henne något hon kan ha nära hjärtat som påminner henne om den stora körleken hon delar med sin S nu när hon står inför allt detta nya och stora. Jag avgudar min lillasyster, ser upp till henne och skulle bara vilja skämma bort henne med något riktigt fint som hon aldrig skulle köpa till sig själv.
  PS. Jag tycker att ni är så galet modiga och coola som flyttar till Palma!

  Lina S 2016-05-19 18:14:01
  Svara
 • Hur glad skulle jag bli för ett J runt min hals?! Så väldigt otroligt glad. Som en liten hyllning till en man jag fortfarande är så kär i efter en massa år. Det vore så fint!

  Sara 2016-05-19 18:12:47
  Svara
 • C för Charlie, som är min bästa vän, min trygghet, min inspiration och största kärlek. Tänk att få bli påmind om det bästa i livet varje dag.

  Julia Parling 2016-05-19 17:49:48
  Svara
 • Detta skulle själviskt nog vara en mors dag present till mig själv. Från min dotter. Detta blir den andra morsdagen vi får fira tillsammans och den första jag firar som ensamstående mamma. Föräldraskapet är många gånger tufft och man lär sig att tänja på gränser och utmana sig själv. Men med min lilla klippa vid min sida klarar vi allt. Det är vi två mot världen. Jag vill därför ha bokstaven L på min amulett, efter min vackra dotter.

  Kraft och kärlek till alla fantastiska mammor där ute. Vilket jäkla (kul) jobb vi gör!

  Isabelle 2016-05-19 16:07:36
  Svara
 • Wow vad snyggt! Jag vore evigt tacksam om jag fick bära ett sådant halsband med initialen J. J står för namnet på min största kärlek. Trots att vi ses väldigt få timmar under dygnet – jag pluggar dagtid och han arbetar kväll – så känns det ändå som att vi blir starkare för varje år som går. Det skulle ge en väldigt värmande känsla att få bära detta halsband nära hjärtat varje dag, som ett komplement till att vi nästan alltid befinner oss på varsitt håll. Jag tror att även han skulle uppskatta det. Lycka till med husbygget i Palma, jag följer resan slaviskt!

  Linnea 2016-05-19 15:34:09
  Svara
 • finaste halsband! vill sâ gärna ha!

  laura ahjokivi 2016-05-19 15:25:08
  Svara
 • Häromdagen firade jag och min stora kärlek 4 år tillsammans, innan jag träffade honom trodde jag att jag inte hade förmågan att bli kär i någon, sen träffades vi och pang visste vi direkt att det skulle vara vi två, på 4 år har vi fått två underbara pojkar och ska gifta oss i Juli, han är mitt livs kärlek och utan honom vore jag ingenting, Ett E skulle vara fint runt min hals och symbolisera våran kärlek lite extra <3

  Maria 2016-05-19 15:18:47
  Svara
 • Hej Sanna. Tack för all inspiration du ger mig genom din blogg. Fortsätt så här!
  Jag skulle bli oerhört glad om jag skulle vinna detta halsband. Jag skulle faktiskt ge det till mig själv som påminnelse till att jag & min sambo nu har varit tillsammans i 20 år! Min sambos namn börjar med ett P.

  Linda 2016-05-19 14:07:26
  Svara
 • Jag har två systrar, en tvillingsyster och en storasyster som alla börjar på bokstaven M. Jag är om två veckor färdig tandläkare och ska flytta till en annan stad för att börja jobba. Hade varit underbart med ett fint halsband runt halsen som symbol för mina systrar som alltid finns med mig både då jag är nära eller långt bort.
  Tack för en inspirerande blogg där jag hämtat massor av tips inför min kommande flytt 🙂

  Mirna 2016-05-19 13:20:30
  Svara
 • Jag skulle vilja ha ett J på mitt halsband. Första bokstaven i både mitt namn ocb min brors namn. Skulle jag vinna halsbandet skulle jag ge det till min mamma för allt hon gör för oss i vår familj. Inga presenter, gester eller ord kan beskriva hennes betydelse. Men att ge henne något hon gillar är ett sätt för mig att visa en liten del av min uppskattning.

  Johanna K 2016-05-19 12:32:56
  Svara
 • Världens finaste mamma kämpar mot sin cancer och är min största idol och kämpe. Jag tror att det här blir vår sista morsdag ihop även om jag ber för ett mirakel. Mamma heter Inger och jag heter Ida så ett I hade fått symbolisera vår gemensamma kamp. <3

  Ida 2016-05-19 12:14:08 http://www.idior.se
  Svara
 • Oj wow va fint halsband! Ifall jag vann det här underbara, enkla men eleganta, halsbandet skulle jag villa ha det med ett R på som skulle stå för min man Roger 🙂 P.S. Har nyligen hittat din blog och GILLAR den! Ha det bäst!

  Johanna 2016-05-19 12:13:01
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna halsbandet åt min mamma. Hon som alltid finns där för mig och älskar mig, även när jag gör dumma misstag eller tycker att hon är det drygaste som finns. Ett halsband med initialen B. För min mammas namn, för att hon är bäst.

  Anna 2016-05-19 12:08:54
  Svara
 • Hej,

  Först och främst, härlig inspirationsblogg! Ska bli kul att följa ditt nästa äventyr på Mallorca. Har nu varit mamma i ett år och vad skulle inte vara härligare när jag nu börjar jobba igen än att bära mitt barns bokstav ”N” runt halsen varje dag! Skulle vara stolt och glad och innebära massa kärlek nära mitt hjärta!

  Tack och njut av solen!

  Sara

  Sara 2016-05-19 12:08:12
  Svara
 • Jag skulle vilja ha ett ”S”, efter min sambo. Han har stöttat helhjärtat mig i en elitsatsning i min sport. Så många uppoffringar jag har fått göra på vägen men han har alltid varit vid min sida och aldrig klagat. Vill ha honom kring min hals – alltid!

  Christina 2016-05-19 11:54:24
  Svara
 • Wow, vilket fint halsband! Jag väljer bokstaven I som i jag. En fin påminnelse om att inte glömma bort sig själv. Den vill jag ge min mamma som alltid har fokus på att alla i familjen har det bra men glömmer bort att prioritera sig själv.
  Jag håller tummar och tår för att jag vinner?

  Linnea 2016-05-19 11:36:43
  Svara
 • Att vara student gör att man sällan unnar sig saker. Jag har två halsband sen tidigare, som jag bär varje dag och representerar min mamma och syster. Jag har länge tittat efter ett halsband att komplettera med, som representerar min bästa vän och partner Andreas. Att vinna halsbandet med bokstaven ”A” hade varit en gåva till mig själv som blir den sista biten till samlingen av halsband för de som står mig närmst i livet.

  Emma 2016-05-19 11:31:56
  Svara
 • Så himla fint halsband! Skulle jag vinna önskar jag ett B, min intial. Det skulle vara en perfekt belönign för att jag snart är klar med mitt första år på universitetet, klarat alla tentor, flyttat hemmifrån till en ny stad, träffat massa nya kompisar och helt enkelt växt massor under det senaste året.

  Tack för en bra blogg och massa insipration, superkul att inspireras av när jag inreder min studentlägenhet. 🙂

  Bea 2016-05-19 11:16:10
  Svara
 • Skulle vilja ge detta till min mamma, då hon tar examen nästa vecka och blir rektor. Ett K skulle jag vilja ge för hon är en riktig powerkvinna.

  FJ 2016-05-19 11:09:28
  Svara
 • Hej! Så himla fint halsband, skulle så gärna vilja ge det till min mamma i morsdag present/födelsedagspresent! Har spanat på det länge, men då det är såpass dyrt (och jag endast är 18 år..) så tar det ett tag att spara ihop till.. Hade skrivit ett S på som i vårt efternamn då vi är 3 barn och det symboliserar vår familj!

  Filippa 2016-05-19 11:05:57
  Svara
 • Va fin och vad gulligt med denna tävling. Vill gärna ha bokstaven Z, då mitt smeknamn börjar med denna bokstav. Samt att jag fäktas och jämförs alltid med Zorro. Känns som en bra röd tråd där 🙂

  Katarina 2016-05-19 11:04:51
  Svara
 • Finaste halsbandet som jag så länge önskat mig! Om jag har turen att vinna så skull jag gärna bära ett W runt halsen, som står för William min äldsta son. Sen skulle jag komplettera med ett N för Neo , min minsta.
  Tack för all inspiration jag ständigt får från din blogg!

  Kram Jessica

  Jessica 2016-05-19 10:47:14
  Svara
 • Jag tar studenten om två veckor och halsbandet hade därför varit en perfekt present till mig själv efter allt hårt slit i skolan. Mitt sista gymnasieår har varit jobbigt på många sätt och halsbandet skulle därför vara en symbol för att man alltid ska fortsätta kämpa. Halsbandet skulle hänga runt min hals varje dag som en ständigt påminnelse om detta! Kram!

  Moa T 2016-05-19 10:33:09
  Svara
 • Så fint halsband! Jag skulle vilja bära ett med J på för min älskade dotter. Hon finns alltid med mig i tankarna och det skulle vara fint att även få visa det med ett halsband.
  Tack för en inspirerande blogg!

  Maria 2016-05-19 10:31:55
  Svara
 • Jag har mina barns bokstav runt handleden och efter en tuff arbetsvinter/vår skulle jag behöva boosta mig själv med ego-kärlek. Ett halsband med ett A är dessutom extra fint då det även är min mans bokstav och han gör mig till den bästa versionen av mig själv!

  AnnaLena 2016-05-19 10:26:47
  Svara
 • Har länge önskat mig ett smycke som detta! Eftersom jag arbetar inom vården så får jag inte bära min vigselring på arbetstid, men med detta halsband kan jag alltid bära med mig min kära make ”Ö” intill mitt hjärtat ❤

  Tack för en inspirerande blogg!

  Jenny Friberg 2016-05-19 10:23:16
  Svara
 • Jag har suktat efter detta fina halsband länge, men skulle jag vinna så vill jag ändå ge ett ”S” till min älskade mamma på morsdag. Det skulle bli den finaste presenten nånsin!

  Jennika 2016-05-19 10:14:32
  Svara
 • Vilket fint halsband! Jag skulle gärna bära ett med bokstaven H, min sons initial. Han är ju det finaste jag har!

  Tack för en bra blogg!

  Maria 2016-05-19 10:04:34
  Svara
 • Skulle gärna vilja ge detta vackra halsband till min förstfödda dotter, M, som föddes för 29 år sedan, dagen efter mors dag och i sommar gifter sig.

  Cecilia 2016-05-19 10:04:12
  Svara
 • Jag älskar detta halsbandet och har spanat in det länge!! vinner jag vill jag gärna ha ett C på och ge det till min mamma i födelsedag/mors dag present.

  Caroline 2016-05-19 09:54:51
  Svara
 • Skulle med stolthet bära detta halsband som första morsdagspresent. Med fina lilla ”i” runt halsen kan jag bära honom med mig när jobbet drar igång igen till sommaren. Lycka!
  Tack för en fin blogg som med åren blivit en favorit! Lycka till på Mallorca 🙂 Ser med spänning fram emot att se huset växa fram.

  Erika 2016-05-19 09:46:30
  Svara
 • Jag äger faktiskt redan ett halband med bokstaven G. Jag köpte den efter min far gick bort, jag ville ha honom nära hjärtat. Skulle vara symobliskt med en till amulett med bokstaven J (mitt namn). Att få ha love letter hjärat tillsammans med J och G <3

  Jenny Eriksson 2016-05-19 09:41:53
  Svara
 • Jag önskar bära ett J för min älskade blivande man.
  Vi firar 7 år tillsammans andra juni och våra år har varit allt annat än lätta. Cancer, vattenskada med svartmögel i huset där vi förlorade nästan allt vi ägde, två missfall, min man var med i en tuff bilolycka, varsling från arbete, utbrändhet, det låter vansinne när jag läser det så här. Vi har dessutom förlorat alldeles för många nära och kära under dessa år.
  Men vi har stått stadiga just för att vi har varandra. Janne är mitt berg, min bästa vän, min älskling och min inspiration. Till råga på allt så skulle jag faktiskt vara väldigt fin i det där halsbandet ☺️
  Kram S

  Sarha H 2016-05-19 09:36:38
  Svara
 • För att det idag är min födelsedag, men min sambo arbetar på annan ort och jag måste tentaplugga i 10 timmar. Jag önskar mig därför ett L för att göra denna regniga födelsedag lite festligare!:)

  Lisa Naudot 2016-05-19 09:35:43
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!