Mallorca

622b5060be2f6da0145b386ee76c0f09

Nu börjar det dra ihop sig, om drygt två månader går vår flytt.

Jag får mycket frågor om hur och varför vi gör det här och vad jag ska göra nu?!

Svaret är att min man har ett projekt på ön och familjen hakar på och testar en dröm vi haft länge. Jag kommer att fortsätta frilansa för Metro samt ett gäng andra uppdragsgivare och har lite andra planer och ideér som jag vill förverkliga på Mallorca. Jag kommer att pendla en del till Sverige när det behövs och resten av tiden hoppas jag kunna njuta av ö livet, familj, vänner och jobb i en härlig mix.Vi hoppas på att det blir som vi drömmer om, ett familjeäventyr som vi gör tillsammans alla fem.

Jag kan inte vänta på att det ska börja, vi längtar!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det kommer bli fantastiskt Sanna ?
  Jag gjorde några år i Boston och San Francisco med min familj för 10 år sendan och ja det var en tuff men härligt tid. San Francisco loved it!
  Nu ligger Palma högt på listan men måste få med dottern på 15 år på den tanken bara. ?
  Lycka till med allt// Sanna!

  Sanna 2016-06-06 10:59:29
  Svara
 • Det låter otroligt spännande, vilken chans i livet!

  Får man önska en lite Palmaguide? Blir en vecka på Mallis i sommar och skulle vara glad för tips vart man äter gott, dricker en god drink samt om det finns någon butik vörd att hålla utkik efter i Palma?

  Tack på förhand 🙂

  Med vänlig hälsning, Magda

  Magda 2016-05-28 22:28:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!