Renovering, långsamt framåt.

IMG_8163

Det går framåt, men inte alls i den fart vi önskar med bygget på Palma. Så för två veckor sen var jag och min man nere och kollade lägenheter att hyra. Vi skrev på för en som vi hoppas trivas i tills huset står klart. Vi längtar ju så efter att få flytta in.

Palma1

IMG_8149

IMG_8157

Ja vad säger man? Det var bara att  andas och fokusera på utsikten.

IMG_8138

Det är bra mycket mysigare hos våra grannar på deras terass just nu. Den är helt magisk och C som bor där har verkligen gjort deras hus till en underbar oas, fyllt med allt från höns till kanariefåglar, sköldpaddor, fiskar, massa hundar och så några katter. Så även ett gäng barn på det.Det är helt fantastiskt att hänga där för både liten och stor.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sanna!
  Hoppas det sätter lite fart på bygett nu så ni snart får flytta in i ert hus så fort det bara går.
  Wow vilken uteplats grannarna har, dör lite så fin var den.

  Må bäst// mvh Sanna!

  Sanna 2016-06-06 10:50:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!