sommartävling med 99 Rosas Rosévin

Detta inlägg innehåller alkoholhaltiga drycker och är ett samarbete med Enjoy Wine. 

IMG_0486

Nu står verkligen årets bäst tid framför oss, i dag hade barnen skolavslutning och sommaravslutning på förskolan och jag har spenderat ett dygn i skärgården och fått en rejäl försmak på vad sommaren kan komma att ge. Dessutom fick jag välbehövlig tid med ett gäng underbara tjejkompisar och det kan vara bland det bästa som finns.

IMG_0487

En annan sak som kan vara det bästa jag vet är att gå på spa och därför känns det extra kul att kunna tävla ut just det. Tillsammans med 99 Rosas Rosévin har jag en tävling där du och en tjejkompis vinna en heldag för två personer på Sturebadet.

Blir du inte en lycklig vinnare av just Spa dagen så kanske du har chansen på en underbar bukett med rosor. Tre glada vinnare kommer få en vacker bukett att fylla en vas med.

 

För att tävla lämnar du en kommentar om varför just du och din tjejkompis ska få en dag på Sturebadet i kommentarsfältet så drar jag en vinnare under nästa vecka. ( glöm inte att ange mejladress)

FullSizeRender

99 Rosas är ett spanskt, nytt ekologiskt rosévin som släpps 1 juni. Färgen är som man vill att ett rosevin ska vara, ljusrosa. Den doftar fruktigt av jordgubbar, smultron, röda bär och färska örter.  

Jag kommer att njuta av det här vinet ikväll i trädgården medan barnen leker och vi firar att det har varit sommaravslutning på både skola och dagis. Visst låter det skönt? Hoppas du också får en härligt kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Jag skulle vilja gå på SPA med min bästa vän Maja då vi tillsammans har ca 1000 barn (okej… 5) hennes man bygger hus och min är pilot så vi har skitsvårt att ses. Vi är så jäkla trötta och det mest spännande vi har druckit på ett halvår är typ en slurk smothie… På påse. ÅH! Vi behöver det här!

    Josefine 2016-06-19 19:48:46
    Svara
  • Kan man vara 35 år, ensamstående mamma och börja plugga på en extremt krävande utbildning? Till och med skolan var tveksam och kallade mig till en extra intervju och förhörde sig länge och väl om hur jag skulle klara av det. Så klart har allt gått hur bra som helst, det är superkul att plugga med unga och driftiga personer och dessutom har jag fått en ny mammabästis som jag ska göra examensarbete med och vi startar företag ihop nu pga genial affärsidé! Vi har ett år kvar på utbildningen och det vore en sån dröm att få ta med henne till en lyxig kick off på Sturebadet innan vi erövrar sista året och sen världen! ❤️

    Isabella 2016-06-16 15:18:07
    Svara
  • Jag skulle vilja gå på spa med min mamma. Tyvärr hinner vi sällan träffas på tu man hand. Barn, make, syskon och syskonbarn är ständigt i närheten. Jag saknar att kunna prata ostört och bara få rå om varandra. Min mamma är dessutom inte längre någon ungdom och man vet aldrig hur länge man har föräldrarna i livet så jag vill utnyttja tiden innan det är försent!

    Jessica Sundberg 2016-06-14 13:01:54 http://attlevasunt.se/
    Svara
  • Hej Sanna,
    Jag skulle vilja bjuda med min fru som även är min bästa vän. Hon är världens bästa mamma åt våra två fina barn. hon förtjänar det bästa och att få låta henne koppla av en stund skulle vara världens bästa överraskning.

    Josef 2016-06-13 11:31:43
    Svara
  • Jag skulle behöva ladda batterierna med min vän och komma iväg, i helgen drabbades jag ordentligt av stressen. Bara få tiden att göra något annat.

    Katja 2016-06-12 14:04:15
    Svara
  • Hej!
    För en vecka sedan blev jag gudmor till min bästa vän och hennes mans son.
    När vi stod i kyrkan försvann min älskade vän plötsligt och kort därefter även hennes kärlek.
    Johan kom tillbaka, men Nina och hennes pappa kom gående tillsammans in i kyrkan.
    Nina gifte sig med sin Johan efter många fina år tillsammans. Som att jag redan stod där uppe var känslan inte bara gudmor, utan också brudtärnan.
    Jag skulle jättegärna vilja ta med min fina vän till Sturebadet och fira lite allt möjligt. Giftemål, gudmor, men också vår vänskap. Det är mycket tack vare henne som jag och min älskade man lever med varandra idag.

    Tack!

    Vänligen,
    Karin

    Karin 2016-06-11 23:22:48
    Svara
  • Hej Sanna.
    Jag skulle bli så glad om jag fick bjuda med min brors tjej som 1,5 år efter hon fött deras lilla guldklimp fortfarande har rejäla besvär i sin fogar. Hon kämpar så fint på jobbet och är så gullig mot deras lilla tjej, därför skulle en dag på spa kännas värdefullt att bjuda med henne på så hon får fokusera på sig själv och slappna av. Jag tror hon skulle uppleva sin kropp annorlunda i vatten dessutom, förhoppningsvis kan det lindra kroppstyngden på fogarna.
    Kram

    Emma Schollin 2016-06-11 22:46:22
    Svara
  • Åh Spa hade varit så underbart! Jag skulle ta med min bästa vän. Hon ska gifta sig i Augusti och jag är hennes brudtärna. Dessvärre mitt i all bröllopsplanering nu så fick hon livmoderhalscancer och var tvungen att operera bort livmodern. Jag skulle så gärna vilja ta med mig min vän då hon behöver piggas upp!
    [email protected]

    Jessica Gunnerfält 2016-06-11 19:55:22
    Svara
  • På två orter men ständigt i varandras hjärtan. En heldag med min fina vän hade varit lite fint som ett glas kall rosé en varm sommardag.

    Malin 2016-06-11 17:20:15
    Svara
  • Jag skulle såklart ta med min syster! Med barn, jobb och sporter får vi sällan ( aldrig när jag tänker efter) till någon egentid ihop. Hon är dessutom världens mest godhjärtade person som verkligen förtjänar lite vardagslyx!

    Sara 2016-06-11 13:48:49
    Svara
  • En dag utan män och pojkvänner skulle jag och min finaste vän behöva. Efter att ha bott väldigt långt ifrån varandra under många år har vi så mycket att prata om och att få en dag tillsammans bara hon och jag skulle vara underbart. Om det är något jag längtat efter och saknat när jag bott utomlands så är det min bästa vän och nu när jag bor här så känns det ändå aldrig som att vi får tid för varandra. Tack

    Maria 2016-06-11 09:26:40
    Svara
  • Skulle vilja ta med mig en vän som alltid finns där

    Jannice 2016-06-10 22:03:38
    Svara
  • Åh jag skulle så gärna vilja göra något mysigt med och för min älskade storasyster som ALDRIG gör något för sig själv. Med ett heltidsjobb, 3 barn, häst och hund blir det inte mycket egentid. Vore kul att få överraska henne med detta.

    Hermine 2016-06-10 21:10:37
    Svara
  • Hej Sanna!

    Jag skulle så hemskt gärna vilja dela en dag på Sturebadet spa med min äldsta kompis Victoria. Victoria och jag fann varandra första dagarna i sexårs och hon står fortfarande som ”bästis” i min telefonbok. Victoria är en helt igenom underbar, generös och storsint person. Vi bor inte i samma stad längre och ses därför bara några gånger per år, men då är det som att tiden stått still. Hon finns alltid där för mig och vi känner varandra utantill. Jag skulle så jättegärna vilja skämma bort henne med en heldag på spa, något som studentbudgeten egentligen inte medger. Vi skulle ta ett träningspass, beställa in lite rosevin, prata igen massa skvaller och värma oss i bastun. Precis allt det som vi båda älskar. Precis det som en fin vänskapsrelation förtjänar lite då och då.

    Stort tack för en inspirerande blogg, håller alla tummar!

    Agnes R 2016-06-10 17:54:14
    Svara
  • Min bästa kompis ska precis skilja sig från sin man. Det skulle kännas så bra om jag kunde få henne att tänka på något annat en kort stund.

    Sophie 2016-06-10 17:28:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!