Palma Update!

IMG_0979

Nu drar det ihop sig ordentligt. Om 1,5 vecka ska vårt hus här hemma vara tomt, nycklar överlämnade och allting packat i minsta detalj. Dessutom ska vårt liv de närmaste tre månaderna rymmas i våra resväskor. Men, även fast jag just nu håller på att drunkna i flyttkartonger, måsten och logistik samtidigt som livet som trebarnsmamma, jobb och vänner rusar på som vanligt slår mitt hjärta en liten glädjevolt när jag får bilden ovan skickad till mig. Min kära vän Lisa är på plats på ön med sin familj och smet förbi vårt hus och knäppte av några bilder till mig.

IMG_0980

Å titta, huset har fått färg på fasaden, stenen som sitter på ena delen av huset är också på plats, fönsterluckor, stuprännor och takpannor ser jag också. Som sagt, nu börjar det hända saker. Ser inte direkt ut att vara några moln på himlen heller. Längtar!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ser underbart ut!! Vi är på Mallis nu, vilken ö!!!! Solen skiner från en klarblå hommel å vattnet är ljuvligt, skulle mer än gärna ha en lägenhet här….kram

  Madeleine 2016-06-23 07:58:22
  Svara
 • Ser helt underbart ut – sen när allt är färdigt inne också, och poolen- wow!

  Hanna 2016-06-21 11:00:34
  Svara
 • Men Sanna, gösses va fint!! När du har fått trolla med ditt magiska trollspö över inredning, allt med färg, möbler och de små detaljerna kommer det ju bli så bra!
  Hoppas, hoppas att du fortsätter bjuder in oss läsare till Ert nya hem framöver. Skulle vara så roligt att få fortsätta bli inspirerad av allt nytt. Känns nästan lite vemodigt ( även som läsare ? ) att ni nu ska flytta. Du har verkligen bjudit in oss läsare till ert fantastiska hem genom åren, och det som jag tycker är så toppen med din blogg är att den är så naturlig. En blandning av nytt och gammalt inom inredning men även vardagspusslet mellan familj, jobb och nöjen.
  Sånt som man känner igen sig i. ?
  Så roligt att läsa!

  Vänligen,
  Karin

  Karin 2016-06-20 19:17:55
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Tack snälla vad glad jag blir. Bloggen kommer fortsätta precis som vanligt, bara med lite mer sol i tillvaron 🙂 TACK!

   sannafischer 2016-06-20 19:43:49
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!