Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Zara Flats

 

6428101040_2_4_1 6428101040_2_3_1

I dag blir det lite shopping i Palma innan kvällens middag i stan. Jag tänkte spana in de här på Zara butiken och hoppas de kommit in. Då slår jag till.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Sanna,
  Har skickat ett mail till dig på Face:-)
  Kram Caroline

  Caroline Flindt 2016-07-08 11:37:42 http://carolineflindt.com
  Svara
 • Hej Sanna! Älskar din blogg! Har ett litet önskemål 🙂 oftast när man ser inredningstips så är miljöerna gamla finfina lägenheter med strukatur och dessa har ju typ redan sågalet mycket själ så det känns som att inredningen bara blir något extra.. i princip allt kan bli fint.. inte allt men aa… jag tycker att man sällan ser nybyggen och den typiska planlösningen i inredningsmagasin. Jag tycker det är supersvårt med nybyggen, oftast är ju allt nytt och fräscht men de känns som att de saknar själ och personlighet och inredningen blir aldrig riktigt rätt. Jag tänker i fyrkanter i små boxar. Skulle varit superkul om ni kunde göra ett reportage där ni använder er av en typisk planlösning för ett nybgydde och stylar om de på flera olika sätt så att man kan få lite idéer och inspiration 🙂 tack på förhand!

  Linn 2016-07-08 11:18:05
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!