Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BeachClub Gran Folie

IMG_1520

I Puerto de Andratx ligger härliga Gran Folie beach Club.

FullSizeRender

FullSizeRender-1

FullSizeRender-6

IMG_8927

IMG_1566

Boka en heldag med lunchbord och du får ut det absolut mesta av din dag här. Känner du dig sugen så kan du även få en massage i skuggan.

IMG_2280

IMG_1552

IMG_1534 (1)

Bästa siestaplatsen för Noa. Åker ni hit med barn så ta med håv och en liten hink för det finns mycket kul fisk att fånga bland klipporna.

Calle Tintorera s/n · Cala Llamp · Puerto de Andratx · Mallorca 

Tel.: (+34) 971 67 10 94 · [email protected]

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sanna!
  Först vill jag tacka dig för att du driver en så genuin och personlig blogg! Sen skulle jag vilja få lite input från dig om hur du ser på er framtida vardag i Spanien. Det är nämligen som så att min sambo har fått en tjänst som han kan sköta från vilken plats som helst och han har alltid haft en dröm om att flytta till Spanien. Jag är givetvis heltaggad på idén men är rädd för att jag inte kommer hitta något jobb eller något att sysselsätta mig med eftersom att min spanska för tillfället är ganska begränsad. De enda jobben jag har hört om hittills är att jobba på callcenter eller i restaurang-branschen och jag känner rent spontant att det inte riktigt är något för mig.. Har du något tips? Stort tack på förhand!

  Victoria 2016-07-23 01:28:06
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Hej, oj vad svårt önskar jag kunde hjälpa dig. Många svenska mäklarkontor öppnar ju upp i spanien. Där kanske det behövs allt från assistenter till annat. Vet att man inte behöver en direkt mäklarutbildning för att jobba med det i spanien. Lycka till!

   sannafischer 2016-07-28 08:43:07
   Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!