EFI rakhyvlar ger lena ben och förenklar din vardag.

FullSizeRender 8

Jag är närmast besatt av nyrakade ben, kanske lite extra så här års. Därför blev jag väldigt nyfiken och glad när jag hörde talas om en ny rakhyvel från EFI. EFI’s raksystem Intuition Sensitive Care, som jag dessutom skulle få testa.

FullSizeRender 7

FullSizeRender 5

En rakhyvel med inbyggt raklödder, ja rejält med raklödder som dessutom mjukgör dina ben. Raktvålen som omger de fyra rakbladen skummar när den kommer i kontakt med vatten och innehåller 100% naturlig aloevera och e-vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden len. Sedan är den även parabenfri och dermatologiskt testad! Mina ben blev verkligen så lena att jag inte hade behövt smörja dem efteråt.

FullSizeRender 6

Efter en sväng med EFI hyveln kände jag mig lika len som min

lilla bebis, ja i allafall nästan 🙂 Jag rekommenderar alla som vill ha silkeslena ben att testa den här. Verkligen.

Just nu kan jag tipsa dig om att signa upp dig HÄR så får du ett GRATIS provpaket hem med posten. Du betalar endast för frakten som är 19 kronor. Blir du sedan lika hooked på EFI hyveln som jag så joina in på ett abonnemang så fortsätter hyvelns refiller att komma med jämna mellanrum. Det blir typ inte smidigare.

Inlägget är ett samarbete med EFI, en rakhyvel jag verkligen kan gå i god för.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haft den i flera år, ääääälskar den. Finns ingen bättre. Man kan även köpa nya ”blad” på ebay istället för abbo, tips!

    Kram

    G 2016-09-02 09:16:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!