Renoveringskaos och framflyttad inflytt

Bygget

Känslan av att papper på golv tas bort, bråte kastas ut och att man åtminstone lite lite kan ana att här ska vi faktiskt bo inom en ganska snar framtid, är helt underbar! Jag längtar nått helt vansinnigt mycket efter att skapa ett hem åt oss. Men, ännu får jag inte ge efter för vi måste göra en ny flytt till ett tillfälligt boende innan det är klart! Men, alla möbler står nu på ön och jag kan ändå börja drömma om vad som gömmer sig där.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej, spännande att följa er flytt till underbara Mallis och er renovering! Jag undrar vad färgen heter eller har för kod som ni har valt på bilden högst upp till höger. Letar själv efter något liknande! 🙂
  Tack för inspirationen!
  Alexandra

  Alexandra 2016-09-23 08:12:27
  Svara
 • Ser jätte fint ut, håll ut. Snart får du fixa och göra fint till er.
  Vet att det kommer bli super ?? alltid när du gör något Sanna.

  Ha en fin helg// Sanna!

  Sanna 2016-09-22 19:08:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!