Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Schweiz i mitt ansikte- Skincode Essential

IMG_7376

Ett för mig nytt märke är Skincode Essentials. Ett Schweiziskt märke och det måste ju vara bra tänkte jag. Ja, jag tänkte på frisk luft och alper (självklart klockor och choklad också) och att allt med Schweiz andas lite lyx. De har ju dessutom ett rykte om sig att vara ledande inom hudvård.Jag måste säga att det är precis så det känns när jag drar på den EXKLUSIVA mask som dränker ansiktet med fukt. Lyxigt!

Trots att krämerna är 100% fria från doft så känns det som att vara på SPA. Dessutom är det alltid ett plus när burkarna passar i badrumshyllan och det gör verkligen den här ganska stilrena duon. Jag satsade på ett resekitt och det kommer jag verkligen ha användning för under hösten när jag ska flänga hem till Sthlm ett gäng gånger. Handbagage är min nya grej när jag reser själv. Allt jag behöver ska rymmas där 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanna Fischers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!