Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Höstkappa från LaRedoute

Man kanske kan säga att jag gick händelserna lite i förväg när jag klickade hem höstkappor till mig och Lou från LaRedoute. Nej, det är inte dags för jacka och långbyxor ännu på Mallorca. Det är ca 29 grader varmt och helgen spenderades i Havet. Men när hösten kommer till ön då är vi redo jag och min lilla tjej.

IMG_8916

Mitt val blev en klassiskt kamelfärgad kappa med rakt snitt, eftersom jag allt som oftast bär svart så kändes det som att jag behövde en liten färgklick i garderoben.  Lou hon sportar en mörkblå kappa med klädda knappar och fluffigt ludd på kragen. Hennes bästa färg är just blå, så hon är mer än nöjd.

IMG_8930

IMG_8935

IMG_8949

IMG_8925

Gillar ni dem lika mycket som vi så hittar ni min här och Lous här.

Inlägget sker i samarbete med LaRedoute

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar kappan till det svarta ?? vad kommer dina jeans ifrån? Vill ha ett par svarta nu till hösten, hoppas dom finns i min stl bara ☺️ ( inte så liten och fin som dig längre )
  Ha en fin helg// Sanna!

  Sanna 2016-10-06 19:51:15
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Det är ett par gamla godingar från Zara. Säkert två år gamla men de borde ju göra mer el mindre liknande hela tiden 🙂 Spana in på Zara. Kram

   sannafischer 2016-10-07 08:09:49
   Svara
 • Hej!

  Får man fråga var tina skor är från? Är på jakt efter ett par bra pumps:)
  Tack för en bra blogg!

  Therese 2016-10-06 15:43:31
  Svara
 • Jättefina kappor. Hur är den kamelfärgade i storlek ? Ha en trevlig dag

  maria 2016-10-04 13:01:45
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Jag har minsta storleken men skulle nog säga att den är lite stor. I alla fall lite lång i ärmen 🙂

   sannafischer 2016-10-04 14:04:03
   Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!