Iphone Mix

mix

Lunch och färska blommor på Ziva, Blomstermarknaden, den besöker jag så ofta jag kan. Sol och sol, oktober har levererat. Noa och min man, väldigt mycket kärlek i en bild. Kidsen på balkongen innan läggdags, ljuset är magiskt så dags. Jag har plockat upp min vintagestol som jag låtit Märta aka Made By Marta klä om i sammet, den passa fint på Layered mattan. Lou värmer sig under min cashmere tröja från SoftGoats samarbete med Petra Tungården, ja den funkar lika bra som filt till småfolket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar din iPhone mix ? stolen och mattan ??

    Ha en fin vecka och hoppas tassen är hyfsat ok ?// kram Sanna!

    Sanna 2016-10-24 18:24:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!