Iphone Mix-Mallorca life

mixit

Jag älskar ljuset precis när solen är på väg ned, så jag fångade barnen på balkongen i motljus. Noa och hans glass, som oftast smälter snabbare än han hinner äta den. Helgfrukost, eftersom vi har gäster varje helg just nu blir det extra härligt att

duka upp.Middagar utomhus till sent in på natten i oktober, en del av varför man älskar att bo här. Lou på ”jungle Park”, ett supertips för er som kommer hit med barn över 5 år. Riktigt rolig utomhuslekpark med höghöjdsbana. Lunchfavorit, både stället, maten och drycken. Hotell Bendinat. Tod och hans bästis Elton uppe på berget utanför oss, under en morgonhike.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Längtar till detta! Hoppas på att få bo där kommande höst. Läste att din yngsta går hos dagmamma, hur hittade du henne? Tack för all inspiration.

    Maggan 2017-03-02 22:08:38
    Svara
  • Ser så ljuvligt ut ???// ha en fin helg Sanna!

    Sanna 2016-10-27 22:15:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!